Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van rá esély, hogy újrakezdjük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Keenox kérdése:

Van rá esély, hogy újrakezdjük?

Figyelt kérdés
Volt egy barátnőm, májusban jöttünk össze, majd szeptember elején szakítottunk. Azóta nagyon sokat változtam, külsőleg es belsőleg is, valószínűleg jó irányba, mert az iskolánkban ottvagyok a legnépszerűbbek közt. Jelenleg nekem is van más és neki is, viszont 2-3 hete újra beszélgetni kezdtünk (addig utáltuk egymást) és én kezdem újra érezni, amit régen. Nagyon kedves, intelligens, és vad lány. Megbeszéltük, hogy a szünetben találkozunk, de nem jött össze, de azóta folyamatosan mondogatja, hogy milyen aranyos vagyok, sokat beszélünk, és mint kiderült, még karácsonyi ajándékot is vett nekem, amit ma kaptam meg. Természetesen én is adtam neki valamit. A házuk előtt történt, aztán behívott, nagyon jól elbeszélgettünk. Én ma szakítottam a mostanival. Szerintetek lehet vele valami újra? 15/F

2013. jan. 8. 20:07
 1/2 anonim ***** válasza:
A korotokra való tekintettel igen, van.
2013. jan. 8. 20:40
 2/2 anonim válasza:
Abszolut, jok a jelek. Vki nem vesz csak ugy karacsonyi ajandekot, plane nem az exenek. Szoval jo uton haladsz!! Sok sikert! :)
2013. febr. 27. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!