Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem ír rám?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit tavaly nyáron ismertem meg. Sajnos kiderült, hogy nagyon messze lakik tőlem, ezért nem tudunk találkozni. Ezért elkezdtünk chatelni...idén nyáron találkoztunk megint(egy évente megrendezett rendezvényen) de ezóta nem ír rám. Nekem nagyon tetszik, meg sokan mondták nekem, hogy én is neki....de miért nem ír rám??? Augusztus óta beszéltünk, de úgy, hogy mindig én kezdeményeztem...félek, hogy valamit elrontottam...lehet valami pozitív ezekben, vagy próbáljam meg elfelejteni?

2016. nov. 22. 21:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem mer rád írni mert nagyon szép vagy😽😁
2016. nov. 22. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem ír, vagy nem is ír vissza?Lehet, hogy elfoglalt, lehet, hogy szeretné, hogy kezdeményezz, de az is lehet, hogy próbál(na) elfelejteni, pl a távolság miatt.De az is lehet, hogy nem is akar semmit.Beszélj vele!Írd meg neki, hogy ez téged zavar, stb!
2016. nov. 22. 21:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Visszaír, de magától nem ír rám.
2016. nov. 22. 21:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor beszélgess vele!Mondd el, hogy bánt téged!
2016. nov. 22. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet nem ér rá, vagy nincs semmi mondandója ami miatt rád írna. Vagy az is lehet, hogy csak félénk.
2016. nov. 23. 06:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!