Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti megcsinálnátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti megcsinálnátok?

Figyelt kérdés
Tetszik nekem 1 fiu,és már ő is adot jeleket,de nem vagyok benne biztos,h szeret.Kitaláltam,h keresek egy fiút,aki úgy tesz mintha járnánk,h megnézzem,féltékeny -e.Ti megcsinálnátok?Ha vki 11-15éves fiú elvállalná az álpasi szerepét ,írjon rám privátban,a részleteket majd megbeszéljük.

2016. nov. 16. 20:11
 1/6 Stark2000 ***** válasza:
100%

Szerintem kapcsolatot se akarj. Nem azt mondom, hogy ez nem normális dolog (biztosan sok ember fejébe megfordult), de elég éretlen emberre vall. Hagyd ezt az állpasi / féltékenység dolgot.

1. NEM SZABAD más érzéseivel játszani. A féltékenység pedig nem feltétlen azt az érzést hozza elő az emberekből, ami annyira kellemes. Marha bosszantó és kellemetlen érzés.

2. Ez nem megoldás. Sőt, bocs. Ez k**vára nem jó megoldás! Miért nem lehet normális emberek módjára oda menni és megkérdezni tőle? Vagy egy lány manapság már nem is kezdeményezhet? Esetleg érdeklődj a barátaitól, mit gondol rólad, hátha megtudsz valamit.

Sajnálom, felhúztam magamat.

2016. nov. 16. 20:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ötlet... Ha tényleg tetszel neki és szeret és rájönne h az a kapcsolat ál volt és ezért volt féltékeny hülyének érezné magát, és lehet hogy haragudna... De ha elérnéd a célod és féltékeny is lenne akk az is lehet h egyáltalán nem látnád rajta, és amúgy is akk a tudatában élne h van egy barátod és le kell mondania rólad.
2016. nov. 16. 20:26
 3/6 A kérdező kommentje:
jó emberismerő vagyok,szerintem észrevenném ha féltékeny,és utána rögtön szakitanék az állal,és nem mondanám el neki,csak ha hosszabb távú kapcsolat lesz a dologból
2016. nov. 16. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:

Magyarul egy hazugságra akarsz esetlegesen építeni egy kapcsolatot. Nem jó ötlet. Másrészt, abba belegondoltál, hogy ő mit fog gondolni? Van pasija, majd dobja másnap már engem fűz, mert bejövök neki. Lehetsz jó emberismerő, de inkább éretten kellen gondolkozni nem pedig ilyen hazugságokat kitalálni, mert meg akarod tudni mit gondol. Menj oda hozzá és beszéld meg vele, mert ennek a hazudozásnak az lesz a vége, hogy elküld a francba.

18F

2016. nov. 16. 20:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából már csak az optimális "álpasid" kora elég sokat elmond. Kicsi vagy még. Lehet, hogy jó emberismerő vagy, de ez akkor is hülyeség. És hogyha nem jösz be a fiúnak? Szerintem ez egy elég ciki megoldás. Menj oda hozzá, kérdezd meg. Hívd el valahova. Nem vagyak a szavak embere? Öleld meg, fogd meg a kezét... Nem tudom mit csinálnak a 10 évesek...

Hogyha az igazi véleményemet kérdezed, akkor azt mondom, hogy egyáltalán ne foglalkozz ilyennel még ebben a korban, mert csak rossz érzés lesz, ha mégse úgy lesz, ahogy te azt elgondoltad.

2016. nov. 16. 22:03
 6/6 A kérdező kommentje:
12 vagyok
2016. nov. 17. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!