Felvázolom a sztorit minél rövdebben: barátnőm megkér, hogy ragasszam fel neki a műkörmöket amiket kapott, ha meg tudom csinálni szépen, hogy ne látsszon hogy az nem zselés köröm. Elvállaltam mondván saját ragasztót hozzon mert nekem beszáradt már új kell. Kiderült, hogy a műkörmök amiket kapott tipek, ebből kifolyólag elmagyaráztam neki, hogy ez egy komplett körömépitést jelent, össze kell reszelni és zselével boritaninincs más. Eleve kérte hogy diszitsem is neki, jó mondom, barátnőm, segitett nekem ő is sokat már. Most azt kéri csináljak neki francia széleket is.. Ingyen mindezt
2016. okt. 2. 11:25
1/8 anonim válasza:
Ha igazan jo barátnőd akkor csináld neki ingyen
2016. okt. 2. 12:01
2/8 anonim válasza:
Igen
2016. okt. 2. 13:27
3/8 anonim válasza:
Ha az egesz kormere tippet ragasztasz (es nem csak a feleig) akkor fel fog valni a zsele (mukormos vagyok) mivel nem tapad annyira ra... ugyan ez van ha gel lakkot raksz ra.. egy napot kibir esetleg 2-t mar nem igazan hiaba csinalsz szepet/szepeket
Nem ertem minek tippes mukorom a zsele ala mikor a zseles tartos es nem is valik fel...
Ha meg nem kell hosszu ideig zseles korom par mukormos ingyen is leszedi
Nem ertem minek ilyen mukorom ragasztokkal szetcseszni a kormot
Ha meg rovid mert ragja vagy betorik mindig zseleset csinaltasson az legalabb nem roncsolna csak ha ugy kapargatja szedegeti le maganak ...
2016. okt. 2. 13:34
4/8 A kérdező kommentje:
Csak feléig persze..ezért is mondtam neki, hogy nem lehet ezeket csak úgy felragasztani. Gondolom rövidek neki és azért akat műt. De jól mondod, megmondom neki hogy inkább még jobban tönkre megy neki a körme ha ezeket feltesszük. Amúgy terhes és ami érdekes, az utolsó körmei amiket tettek neki lepotyogtak, letörtek. Lehet a hormonok miatt?
2016. okt. 2. 14:26
5/8 anonim válasza:
Ha egy normális szakember tanult okleveles okj-s csinálta akkor bem potyoghat le max 2 het utan birnia kell annak is tobb idot
Ha terhes ne roncsolja ilyennel s szervezetet mert ha netan begombasodik a gomba a verbe kerul es art a babanak...birjs ki azt a terhessegi idot mig nincs korme
2016. okt. 4. 16:45
6/8 A kérdező kommentje:
Ugyannannál csináltatta akinél előtte is, és soha nem volt gondja. A hormonokra azért gondolok, mert pl menseskor sem jó körmöt rakatni mert nem fogja meg jól.
2016. okt. 4. 16:49
7/8 anonim válasza:
Terhesen ledobta nekem is, nem maradt meg (nem volt egyenes a saját körmöm felszìne a terhesség alatt.)
De ha meg is tartja, nekem körmösök mondták, ragasztósat terhesség alatt ne, csak sima zseléset!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!