Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogy tudnék én is ingyen...

Hogy tudnék én is ingyen kapni ruhákat és sminkeket, mint a Beaty guruk?

Figyelt kérdés
Móni szépségvilága állandóan ingyen kapja a ruhákat, Follow Anna múltkor valami Loreal-os csomagot mutogatott. Mindegyik folyton kapja ingyen ezeket, csak azért mert vloggerek? Nem mindegyiket mutatják be. Én hogy tudnék ilyeneket kapni?
2016. aug. 7. 18:37
 1/7 A kérdező kommentje:
Beauty*
2016. aug. 7. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon nehéz kikövetkeztetni...mivel elég követőjük van ahhoz, hogy szponzorálják őket, tehét reklám értéke van annak, amikor bemutatják mit kapnak. Majd ha lesz nem tudom hány ezer követőd kaphatsz
2016. aug. 7. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezt én is ki tudtam következtetni, mivel az okát értettem. De azért köszi
2016. aug. 7. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Akkor mi a kérdés? ha kitudtad következtetni, tudod, hogy ők se a 2 szép szemükért kapják ingyen
2016. aug. 7. 18:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Hát nem is biztos hogy ingyen kapják csak pl 50%-os kedvezményt biztosítanak a termékre ha bemutatja:) vagy akár többet is és így az ár csak névleges:)

Szponzorációnál senki nem kap örökbe semmit ingyen.

Akiket az audi szponzorál az is csak a szerződés idejére kapja meg az autót...

Persze pár száz forintnál ez nem tétel, de nem hiszem hogy 5.000 forintos cuccokat csak úgy odaadnának bárkinek havonta 5-10 darabot:)

2016. aug. 7. 19:14
 6/7 Sunshinedoll ***** válasza:
Úgy,hogy beállsz az influencerek népes táborába, és abból élsz meg, hogy sminkeket, kozmetikumokat reklámozol.
2016. aug. 7. 21:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát te is csinálsz egy Youtube-csatornát, és összegyűjtesz ennyi feliratkozót. Mivel őket nézik, az általuk bemutatott cuccok több helyre, fülbe jutnak el, és megsokszorozhatják az eladást. Nyilvén nem jófejségből küldik nekik ezeket a csomagokat meg kedveskedésből, hanem cserébe elvárják, hogy legyen róluk szó a videóban. Manapság a vloggereknek jobban hisznek az emberek, mint a tv-nek vagy a magazinos promóknak, mert azzal, hogy tudnak a véleményhez egy nem világsztár, hozzánk hasonlónak tűnő arcot társítani, őszintébbnek gondolják. És akkor már be lehet indítani az eladást... főleg mondjuk egy L'orealnál... a mai Mo.-n azért nem költ el az ember gondolkodás nélkül 4-5e Ft-ot egy alapozóra, pirosítóra, de ha az XY azt mondja, jó, akkor üsse kavics, megpróbálja.

Na de egy noname "senkinek", akinek se blogja, se csatornája, se hálózata, hülyék lennének ingyen csomagot adni. Max. nyereményjátékon. Vagy fb-n figyelni őket, nagy ritkán van egy-egy tesztelj velünk!-játék.

2016. aug. 8. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!