Ha ti sorozatgyilkosok lennétek mi lenne az amit minden áldozatotokkal megcsinálnátok és ki lenne az első áldozatotok egy random ember vagy valaki más?
Véletlenszerű, hozzám egyébként nem köthető, áldozatok, véletlenszerű módszerekkel, véletlenszerű városokban és időpontokban.
Minél véletlenszerűbb a modus operandi, annál valószínűbb, hogy nem is jön rá a rendőrség, hogy létezik sorozatgyilkos. Minden gyilkosság mögött eltérő elkövetőt sejtenének.
Természetesen a sorozatgyilkolgatás nagyon buta dolog általában. Rengeteg herce-hurcával jár, hatalmas a kockázat, stb. Sokkal értelmesebb döntés egy legális szórakozási módot találni.
Én 2 embert biztos, hogy megölnék. Plusz ha rajtakapnék egy állatkínzót, ahogy megöl egy állatot.
Azt a 2 embert megkéselném, a kínzót is késelném, meg ledugnám a torkán az állatot, amit megölt. Kikötném valahova, és hagynám, hogy belefulladjon.
4-es:
Nem, nincsenek ellenségeim, mert nem vagyok haragtartó ember. Nem is vágyok arra, hogy bárkit megöljek. A halált alapvetően unalmasnak és rossznak tartom, hisz eggyel kevesebb emberrel lehet játszani.
Másrészt az a sorozatgyilkos aki ellenségeit öli, nem fog sokáig szabadlábon maradni. Főleg ha közismert volt az ellenszenvesség.
Én azokat az embereket ölném meg akik sokat bántottak de már nem emlékeznek rám. Ezután jó szihopata módjára akik nem szimpazikusak.
Hogyan?
Rengeteget gondolkoztam már rajta. Először is elrejtve. És éjszaka. Olyankor alibinek felhozható hogy aludtam. Mivel a fegyver hangos csendesen mögé osonnék és hátbaszúrnám. Aztán nézném ahogy szenved. A hullát a fegyvert és a ruháimat megsemmisíteném. Ha nincs halott nincs gyilkosság! De amúgy bárhogy amitől szenvednek és lenne hozzá elég erőm ;).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!