Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök egy lánynak. Hogy érhetném el, hogy ebből szerelem legyen?
Figyelt kérdés
Ismerjük egymást 4 hónapja, eleinte csak barátok voltunk, de elkezdtünk többet érezni egymás iránt. Én beleszerettem, de neki csak bejövök. Hogyan tudnék ezen változtatni? Kézfogás màr sokszor volt.2016. nov. 14. 20:50
1/1 anonim válasza:
Szia! Bár nem tudom, hány éves vagy, de próbálok segíteni... Hidd el, a 4 hónap nem sok (Igaz ennyi idő alatt is bele lehet szeretni valakibe, velem is ez van...) beszélgess vele, bókolgasd... Majd közeledj hozzá... Viccelj esetleg a 2 nem közötti kapcsolatokról (Gyerekkorban ez mindig vicces), vagy például fog meg a vállát egy kis időre és nézd meg a reakcióját... hidd el segíteni fog... Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!