Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi zajlik le bennem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi zajlik le bennem?

Figyelt kérdés
Kicsit hosszú lesz a sztori ezért elnézést kérek.Na a lényeg az,hogy van egy velem egyidős csaj,akivel ovodás korunk óta a legjobb barátok vagyunk.ovodába és általánosba együtt jártunk,ötödikig,mert én ötödikben átmentem máshova.Ezután nyárig nem is beszéltünk,de most nyár elején rám írt,hogy beszélgessünl.Amúgy idő közben elég tetszetős csaj cseperedett belőle.Na mindegy,a lényeg az,hogy körülbelül egy hónapig beszélgettünk,és egyszer valahogy szóba került ez a páros téma,és ő megkérdezte,hogy az nagyon ciki lenne-e,ha ő most azt mondaná,hogy tetszem neki,és,hogy járni szeretne velem,sőt velem szeretne lenni.Mivel eltitkolt vágyam volt ez így igent mondtam.De nem tudom miért,aznap éjszaka,nem hagyott aludni a gondolat rossz érzésem volt sírtam is,sajogott a szivem és letiltottam mindenhonnan.De most pár napja rá írtam és nem haragszik rám,sőt mi több örült,hogy írtam neki,de intim képeket küld,azt kérdezte:mi lenne,ha megint együtt játszadoznánk,mint régen,meg,hogy mikor lenne időm egy kicsit tornázni vele valamelyikünknél.Kezdem azt hinni,hogy csak lyukat tömködni kellek neki,de én most már a közös jövőnkről fantáziálok.egy idősek vagyunk,és nem tudom mit érzek iránta,egyszer letiltom,egyszer meg barátok vagyunk,egyszer meg fülig szerelmesek vagyunk?Mi ez?Hogyan tegyek ennek a végére pontot?A válaszokat köszönöm.

2016. nov. 14. 02:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Elég hamar belekerültél egy "se veled se nélküled kapcsolatba" szerintem ezekkel a képekkel akar téged magához kötni hátha tetszik neked és nem tiltogatod le vagy már most ku.rvának nevelkedik. Ezt azzal elkerülheted hogy megpróbáljátok a kapcsolatot de ne tiltsd le és mond neki hogy ne küldjön olyan képeket még..próbáljátok meg ujra kezdeni. Hány évesek vagytok egyébként?
2016. nov. 14. 05:18
 2/4 A kérdező kommentje:
15
2016. nov. 14. 05:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem az lenne a legjobb, ha ezt neki is elmondanád. Ha ezt nem érti meg, és továbbra is ez az eléggé ribizlis felfogása marad meg, akkor érdemes tovább lépni rajta, mert te fogod csak rosszul érezni magad igazán.
2016. nov. 14. 13:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Jó a kapcsolatotok szóval beszéljétek meg hogy azért na. Ha nem gyökkettő akkor megérti. Ha meg az, akkor hamar tömködni fogják a lyukát neki.
2016. nov. 14. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!