Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi zajlik most bennem? Mit tegyek?
A baratommal 3hete vagyunk egyutt...nagyon szeretem ot csak rammaszott 4napja es ez rossz volt mivel szuz vagyok...nem alltam keszen meg semmi nemu szexualitasra.
Eddig ugy ereztem hogy utalom erte mert azota nem is irt es ugy koszont el hogy a heten majd ir valamikor hogy mi legyen koztunk a tovabbiakban.Ez meg nem tortent meg es mar kinoz az egesz hogy miert nem ir....azt mondta hogy szeret es vigyazni fog ram es hogy o nem fog nekem csalodast okozni soha es nem fog elhagyni...nagyon meggyozo volt..es most nem ertek semmit...de arra eszmeltem hogy szeretem pedig mar azon gondolkoztam hogyan kuldjem el....de szeretem ot es nem tudom mit tegyek :'( en 17/L o 20/F
1. Hogy lehet valakit szeretni 3 het utan? Meg nem is ismered.
2. Nyilvan csak meg akart dugni, csodalom, hogy meg nem eset le
3. Latta rajtad mielyen kis naiv vagy, igy ugy tud manipulalni, ahogy akar
4. Tudta elotte is, hogy szuz vagy? vagy csak az eset utan tudta meg? Ha csak utana, akkor biztos, hogy csak dugni akart, de hogy megtudta, igy mar nem akar honapokat varni egy szexre es meg tobb idot, hogy jo is legyen az a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!