Lelki fájdalom? Vagy mi zajlik le bennem?
Figyelt kérdés
Szenvedek,úgy érzem be sokallok,nehezen viselem az embereket körülöttem,ingerült vagyok,utálok itthon lenni de ha dolgozom akkor ott is rossz.Ki csúszik a kezem közül minden egy férfi miatt?Össze kéne szednem magam de jelenleg azt se tudom hol kezdjem.2013. jún. 11. 09:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem nagyon bezárkóztál a fájdalmadba,rosszul kezeled a lelki gondjaidat.Próbáld meg úgy felfogni az egészet,hogy ha depresszióba zuhansz,akkor sem fog semmi változni,maximum a saját szenvedésedet hosszabbítod meg.Ha jut erőd egy mosolyra,két kedves szóra bárkihez,máris erősebb leszel,és a te napod is megszépül.Minél nagyobb Benned a lelki erő és az élni akarás,annál könnyeben viseled a megpróbáltatásokat.Tudom,mert én például most gyászolok,és a kapcsolatomban is küszködöm a gondokkal,de próbálok talpon maradni,minden erőmmel.Kitartást!
2/2 anonim válasza:
Segíteni nem tudok,mert Én is így érzek,tehát ha ez segítség,együttérzek.Én is írtam ki kérdést ezzel a problémámmal kapcsolatban tegnap,sőt a napokban is.A legrosszabb az egészben,hogy teljesen egyedül vagyok,nincs egy ember,akivel el tudnék beszélgetni,sajnos a bajban ismerszik meg,hogy ki a barát igazán.Ide is hiába írok ki kérdést,csak magamra számíthatok....
Igen,lelki fájdalom zajlik le Benned is,Bennem is.És ez a "besokkallok" érzés Engem is kerülget és attól félek,mikor robbanok fel.Egyébként sztk pszichológuson gondolkodom,mert nem tehetem meg anyagilag,hogy fizetőshöz menjek,de időpontot is 1 hónap múlvára adnak.Én meg addig úgy érzem megőrülök.Sajnálom,hogy érdemben segíteni nem tudtam.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!