Mennyi idő alatt enyhül a gyász?
Ha így érzed, akkor elekadtál a gyászmunkában, segítségre van szükséged.
3. voltam
vagy egyénileg, pszichológus, vagy gyászcsoport, ott is van pszichológus vezető, és a csoporttagok is gyászolnak, ez nagyon nagy megtartó erő lehet!!! Osztozni a bánaton, együtt tenni lépéseket, hogy újra rátalálj az életedre.
Kit veszítettél el?
És a pszichológus akkor fog tudni bármit is a kapcsolatotokról, ha elmondod neki. Érteni fogja.
Ahogy valaki mondta: sokszor bűntudat is van a gyászban, ezzel is dolgozni kell, mert fogva tarthat.
Szia!
Nekem is azt mondogatják, hogy elmúlik, de nálam is csak rosszabb, ahogy telik az idő. Néha ugyan van egy olyan érzésem, hogy talán enyhült, de aztán megint jön az, hogy pokoli, amikor eszembejut Valamelyikőjük - 2 embert vesztettem el.
Bocs, nem olvastam a válaszokat, szóval ha ismétlek, elnézést. Szóval: szerintem keress fel egy szakembert, mert egyedül nem fog menni, elakadtál valószínűleg. Én is járok szakemberhez és ezt a minimális javulást is csak így értem el. Remélem, hogy sikerül majd enyhíteni a fájdalmadon!
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!