Mennyi ideig tart a gyász?
két probléma van
az egyik, hogy nincs rád szüksége a gyászában, tehát valami gond van köztetek
a másik, hogy nem igazán szimpatikus a hozzáállásod
Szüleivel él, én meg kollégiumban, még egyetemisták vagyunk.
Igen, engem is bánt, hogy nem kellek neki a gyászában...
Igen, fura, hogy nem igényli a közelséged.
Fura, hogy te attól fosol, hogy viszi egy másik nő...márpedig ha nem igényel, akkor majd viszi, de nem azért mert nem vagy mellette.
Kicsit önzőnek tűnsz, ahogy összefoglalatad a dolgokat. Az esküvő, most másodlagos, ha a kapcsolat is megborulni látszik...
Nem értem, hogy miért hiszik sokan, hogy esküvő előtt össze kell költözni. Régen sem költöztek össze, mégis megismerték egymást, megbeszélték mik az elvárásaikat, és sokkal kevesebb volt a válás, mint most.
Még nagyon rövid idő telt el az anyuka halála óta, talán még el sem temették. Majd a temetés után fog valamennyire enyhülni a gyász. Ilyenkor a rokonság szokott együtt gyászolni, nem idegen nők.
Majd a temetésre menj el, addig ne jelentkezz.
Már miért lenne fura, hogy egyedül gyászol? Nincsenek a gyászra szabályok, én egyedül akartam maradni, nem érdekelt senki.
Nehogy már kitaláljátok, hogy a gyászban is van "divat".
7-esnek és 8asnak köszönöm!
Nem tudom 7est miért pontoztátok le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!