Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összezavarodtam. Valaki segítene megfejteni mi zajlik bennem vagy mit tegyek?
Egy évvel ezelőtt volt egy barátom. Nem volt hosszú kapcsolat de annál érzelmesebb. Azóta is tartjuk a kapcsolatot és elmondta hogy ő még mindig szeret. Én nem tudom mit érzek csak azt tudom hogy kötődöm hozzá de nagyon.
Azóta nekem lett új kapcsolatom. Vele 2 hónapja vagyok együtt. Szeretem tényleg, imádom ahogy csak lehet. Ha a volt barátommal egy helyen bulizunk valahogy mindig feljön a múlt és arról beszélünk is. Most is ez történt és mondta hogy lehet kimegy külföldre dolgozni. Fogalmam sincs miért de ott elsírtam magam. Rossz érzés volt hogy nem lesz esetleg a közelemben. De közben itt a mostani barátom és fogalmam sincs mi zajlik bennem. Nem azt várom hogy megfejtsétek az érzéseim csak jó lenne olyan emberekkel beszélgetni erről kicsit akik úgymond "külső szemlélők".
Biztos hogy szeretem a mostani barátom, csak néha olyan mintha keresném benne a volt barátomat. De van benne valami hogy nem tettem túl magam még rajta. Csak furcsa mert sosem volt velem ilyen hogy nem tudom mit érzek vagy mit tegyek.
De akkor legalább átérzed picit a helyzetem ha te is így vagy vele, hogy nem tetted túl magad még rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!