Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valaki segít? Összezavarodtam!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anna0905 kérdése:

Valaki segít? Összezavarodtam! Lányok válaszát várom.

Figyelt kérdés
Kb. egy hónapja szakítottam az barátommal de úgy érzem hogy én még mindig tettszem neki. Nekem tetszik egy fiú de közben még érzek valamit az exem iránt is. Csak nem tudom mi az. Mert a volt barátommal haverok maradtunk és még szoktunk beszélni. 11-15 éves lányok segítsére számítok. Ha valaki tudna nekem segíteni akkor írjon priviben. Köszi. L.
2014. febr. 23. 23:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha már másik fiu tetszik akkor a régit felejtsd el. Ilyen fiatalon ne ragaszkodj egyetlen pasihoz
2014. febr. 23. 23:34
 2/10 A kérdező kommentje:
De a másik fiú idősebb egy kicsit. És nem tudom hogy kit válasszak. Mert a volt barátommal nagyon jóban marsdtunk és szinte minden nap beszélünk. De nem tudom hogy ő mit érez.
2014. febr. 23. 23:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha ex, akkor biztos okkal az :3. Hagyd a fenébe.. 11-15 lány válaszára ? Ők nagyon tapasztaltak lehetnek :D F
2014. febr. 23. 23:43
 4/10 anonim válasza:

ugyan ebben a cipőben járok, csak exemmel nem tartom a kapcsolatot, de annál inkább érzek még iránta valamit.... de ennek ellenére azt mondom neked, ha az elsőt igazán szeretted volna, nem lenne a második!

15/L

2014. febr. 23. 23:43
 5/10 A kérdező kommentje:
3-as. Én is annyi vagyok és az ő válaszuk érdekel ha van tapasztalatuk mert az nem kell hogy kioktassanak.
2014. febr. 23. 23:45
 6/10 anonim ***** válasza:
Látszik
2014. febr. 24. 00:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem is gondoltalak volna kioktatni, de azért több bölcsebb időst látni, mint fiatalabbat :) Elfelejteni úgy tudod, hogy nem dumálsz vele :3 Ne görcsölj az érzésen, nem állandó :) 3# voltam
2014. febr. 24. 00:31
 8/10 anonim válasza:

Ne vedd kioktatásnak a jó tanácsokat és hasznodra válnak. 11-15 éves lányoktól aranyos, hogy tanácsot vársz, csak sajnos teljességgel értelmetlen, mert bár van közöttük gyöngyszem de túlnyomó többségben ők is keresgélik az útjukat és még nagyon tudatlanok a világ működésével kapcsolatban. Sokkal bölcsebben tennéd ha legyőznéd a büszkeséged és megkérnél egy olyan idősebb fiút vagy lányt, aki konkrétan elmondja, hogy mit tudsz tenni és mi a helyzet, hogyan kezeld stb.

Jut eszembe, tőzsdei témában kérnék segítséget, szintén 11-15 éves lányok segítségét várom.. :-)) csak vicceltem.

2014. febr. 24. 03:07
 9/10 A kérdező kommentje:
De a kérdésemre válaszoljatok lécci. És ha tudtok akkor segítsetek. Olyan lányok akiket írtam.
2014. febr. 24. 17:03
 10/10 anonim válasza:
én ismerem a kérdezőt és az exet is és inkább az exeddel járj,mert ő korodbeli,és nem akarlak elkeseríteni,de az idősebbnél kevesebb az esélye hogy összejössz vele
2014. febr. 24. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!