Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Bejövök neki? ->

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejövök neki? ->

Figyelt kérdés

Amikor megtudta hogy bejon azt mondta rolam barátainak hogy ronda vagyok nincs eselyem nala, most meg minden osztalytarsam azzal jon hogy tetszem neki es szerelmes belém.

Voltunk sulilatogatason es o a lanyhaverjaval volt es a barátnőimmel egy fiúról beszéltünk aki helyes volt es o hallotta (aki tetszik) es aztan ezek utan mellem alt es hangosan a baratainak mondta hogy kapott egy ölelést a "lanyhaverjatol" es ugy mondta direkt hogy halljam es meg 130szor nekem jott hátulról es eszre se vette kb. Es ezek utan a lanyhaverja azt mondta nekem h a fiu szerelmes belém... es Egyszer par napja nezett es azt eszre vettem aztan egyből elkezdett másfele nezni szoval nem tudok kiigazodni rajta... eleg fura gyerek. Tenyleg igaz amit mondanak vagy csak én vagyok a hülye hogy kezdem elhinni, vélemények?

2016. nov. 10. 21:57
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk
2016. nov. 10. 21:58
 2/11 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. nov. 10. 22:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiút nem érdekel ennyire egy lány, ha nem tetszik neki. Szerintem van esély rá, hogy bejössz neki.
2016. nov. 12. 10:30
 4/11 Zsuzs750 válasza:
Tetszel neki :)
2016. nov. 13. 01:46
 5/11 A kérdező kommentje:
De mindig olyan lenézően viselkedik, hogy nekem jön... ennek ellenére bejovok neki?
2016. nov. 13. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A fiúk furák. :)
2016. nov. 14. 19:09
 7/11 A kérdező kommentje:
Elegge
2016. nov. 14. 19:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
dierkt megy neked :D igy akarja felhivni a figyelmed
2016. nov. 19. 16:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem voltam iskolába par napig es megkérdezte az egyik baratnőmtől hogy hol vagyok. De ha latom es ránézek mindig flegma fejet vág vagy rám se néz vagy elkapja a tekintetet. Meg beszélgettem par fiúval es nem mert odajönni miután elmentem oda ment hozzajuk. MIÉRT? 😭
2016. dec. 23. 07:38
 10/11 okosóra ***** válasza:
Figylrj lehet hogy begyussz neki de akkor eleg nagy suttyo fereg hogy nem nez a szemedbe szerintem menj oda hozza kerdezd meg tole es ha igent mond akkor vagd a kepebe hogy elegge gyava mododn kozolte
2016. dec. 23. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!