Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki? ->
Amikor megtudta hogy bejon azt mondta rolam barátainak hogy ronda vagyok nincs eselyem nala, most meg minden osztalytarsam azzal jon hogy tetszem neki es szerelmes belém.
Voltunk sulilatogatason es o a lanyhaverjaval volt es a barátnőimmel egy fiúról beszéltünk aki helyes volt es o hallotta (aki tetszik) es aztan ezek utan mellem alt es hangosan a baratainak mondta hogy kapott egy ölelést a "lanyhaverjatol" es ugy mondta direkt hogy halljam es meg 130szor nekem jott hátulról es eszre se vette kb. Es ezek utan a lanyhaverja azt mondta nekem h a fiu szerelmes belém... es Egyszer par napja nezett es azt eszre vettem aztan egyből elkezdett másfele nezni szoval nem tudok kiigazodni rajta... eleg fura gyerek. Tenyleg igaz amit mondanak vagy csak én vagyok a hülye hogy kezdem elhinni, vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!