Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most mi van? Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most mi van? Szerintetek is bejövök neki?

Figyelt kérdés
Fú, ez hosszú lesz... tehát osztálytársam.egy illető(srác), és nem tudom... szoktunk szemezgetni, van, mikor kicsit több ideig, ilyenkor általában mosolyog. Szoktunk beszélgetni, ilyenkor általában a szemembe néz, vagy mosolyog... egyik haverja is célozgatott már arra, amit sejtünk, de nem vagyok biztos semmiben! Egyszer olyan, mint aki teljesen odáig van értem, máskor meg mintha nem is léteznék... Akkor most hogy???
2016. okt. 22. 18:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki de akkor nem biztos h a szemedbe nézne kevés fiú ilyen nyílt.
2016. okt. 22. 18:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy ra az esely hogy vonzodik hozzad :)
2016. okt. 22. 19:29
 3/5 A kérdező kommentje:

De néha meg semmi...

És tökre összezavart...

Amúgy köszi a válaszokat!

2016. okt. 22. 20:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Legyél türelmesebb egy kicsit. Ha szeretne valamit fog kezdeményezni ha pedig nem akkor nem.
2016. okt. 22. 22:30
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi!

Leginkább csak attól tartok, hogy nehogy valami szivatás legyen

2016. okt. 23. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!