Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bejövök neki? (14L)
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam, aki mostanában máshogy viselkedik velem. Sokszor beszelget velem, van hogy néz, integet nekem.
Ő "éretlen" fiú, szóval nem is várok tőle többet. Ami fura, hogy más lányokkal beszél, de velem máshogy... Az LBm szerint bejövök neki mert rengeteget néz. Szerintetek? (egy kicsit nekem is bejön a srác)
2016. okt. 14. 20:16
1/11 anonim válasza:
Szerintem amire te gondolsz az nem az "éretlen" hanem a "félénk","visszahúzódó"
2/11 anonim válasza:
ezek alapján elég valószínű. ha kedveled, beszélgess vele :)
3/11 anonim válasza:
Te sem tűnsz érettnek, nem lesz gond.
4/11 A kérdező kommentje:
az is igaz, hogy a "menőbb" klikk tagja vagyok, szóval lehet fél közeledni. De vele kedves vsgyok
2016. okt. 14. 20:30
5/11 anonim válasza:
"az is igaz, hogy a "menőbb" klikk tagja vagyok"
Legalább ilyet ne mondanál...
6/11 A kérdező kommentje:
miért baj ha ezt írtam?
2016. okt. 14. 22:52
7/11 anonim válasza:
Tudod az nem túl szimpatikus, ha valaki ilyen nagyra van magával... Még akkor sem, ha igaz hogy a ,,menőbbek" közé tartozol...
8/11 A kérdező kommentje:
önbizalomhiányos vagyok... pszichologushoz is el akarnak vinni
2016. okt. 15. 17:38
10/11 A kérdező kommentje:
nem azt mondtam hogy menő vagyok.
és ameddig nem tudtok semmit ne okoskodjatok.
most léptem túl az anorexián
2016. okt. 16. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!