Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor szórakozik velem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor szórakozik velem vagy bejövök neki? 14/L 14/F

Figyelt kérdés
Egyik fiú osztálytársam elkezdte h a nevemen szólítgat hülye hangon, amikor meglát, ha ránézek akkor mindig elmosolyog. Info órán is egyszer mondta a nevem odanéztem majd mondta h szia es peace jelet mutatott közben mosolygott. Szünetekben általában barátnoimmel lemegyunk az aulába míg o a haverjaival fölülrol nez. Egyik reggel pont beléptem a suli aulájába amikor meghallom h szia majd a nevemet mondja megint ilyen hülye hangon.
2016. okt. 1. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Erm... ezt úgy hívják, hogy köszönés.
2016. okt. 1. 23:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Kimaradt hogy csak nekem koszonget
2016. okt. 2. 08:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Ebbol nem lesz semmi
2016. okt. 2. 08:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ezt úgy nevezik ,hogy gyerekes viselkedés mert ugye a fiúk később érnek úgy mond később jön meg az eszünk. És igen így próbál bevágodni ,hogy így (hülyén) köszönget mert úgy gondolja ,hogy ez de menő... Szerintem nem nagyon lesz semmi ebből
2016. okt. 2. 10:59
 5/7 A kérdező kommentje:
Okes koszi a valaszokat
2016. okt. 2. 23:01
 6/7 Olibear ***** válasza:
Menj oda hozzá és mond "Kancás vagyok gyere hátra"
2016. okt. 3. 21:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Evelin te vagy az?xdd
2017. jan. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!