Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök neki vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek régebben tetszettem, de nem vettem a lapot(tudom, nagyon elrontottam). Majd később elkezdtem iránta érezni valamit. Suliban szemeztünk sokszor, legalábbis én azt hittem amíg nem közölte velem, hogy ne nézzem. Én ezt nyilván magamra vettem és megpróbáltam nem foglalkozni vele. Azonban múltkor én meg még 6 barátom mentünk haza, és csak nekem köszönt, egy "szia legyen nagyon szép hétvégéd"-del. Emellett úgy érzem, hogy mostanában ő szokott nézni engem, ezt persze lehet megint benézem, de azért nem szoktam csak úgy beképzelni dolgokat. Szóval most nem nagyon tudom mit kéne tennem vagy, hogy ez mégis mit jelent. Most akkor kellek neki vagy nem? Előre is köszönöm a segítséget :) 17/f2016. okt. 19. 19:19
1/3 anonim válasza:
Szerintem megprobalhatod. Mondjuk hogy ha osztálytársad és szakitotok, akkor utana még x évig egymást kell nézni és az nem lesz jó. Na mindegy szerintem csinálj valami romantikus dolgot még beszelgess vele sokat, hívd el meginni egy kávét vagy valami ilyesmi. Vaaagy mondd el hogy mit érzel iránta
2/3 anonim válasza:
Egy ősi és primitív dolgot javaslok, amit már évezredek óta alkalmaznak ilyenkor. Beszéd. Menj oda hozzá és beszélgess vele, nem veszíthetsz semmit. Sok sikert!
3/3 anonim válasza:
valószínűleg tetszel neki csak gondolom miután nem vetted a lapot megsértődött rád és próbált úgy tenni mintha nem tetszenél neki de miután téged ez már nem érdekelt rájött hogy ezzel nem megy semmire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!