Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki, vagy ne renénykedjek?
Van egy évfolyamtársam aki nagyon nagyon tetszik (1eve). Az egyik osztálytársam ezt elmondta neki és azt mondta hogy ronda vagyok semmi eselyem nala...és ezek ellenére nekem ugyanúgy bejon , mintha nem is mondta volna... a barátnőim mind azt mondtak hogy egy bunkó paraszt es hogy felejtsem el...de en egyszerűen nem tudom elfelejteni rohadtul tetszik, mindene.
Es hat egyik nap a suliban ebédeltem a barátnőmmel es a fiu aki tetszik velem szembe ult a masik asztalnál es nagyon nezett es amikor ra neztem hirtelen elnezett másfele es tobbet nem nezett ram...ez volt kesobb is a folyosón.
Nalunk az egesz osztaly tudja hogy bejon nekem a fiu es az egyik barátnőm odament hozza es mondta hogy én nagyon szeretem őt...és azt mondta hogy imádlak (nekem) eleg komolyan a szemembe mondta... es az osztálytársaim is azt mondtak hogy bejovok neki. Neha köszön is a suliban , pedig soha nem beszéltünk meg.
14 évesek vagyunk
Jajj ,nem szabad ennyire ragorcsolni!!
Tegyel ugy,mindha eggyeltalan nem erdekelne,adj magadra egy kicsit tobbett.es kezdj ek mas fiukkal logni,flortolni,egybol meglatod,hogy mi fog tortenni,akkor majd keresi a tarsasagod!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!