Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most akkor mit erez irantam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mit erez irantam?

Figyelt kérdés
Szoval egy osztalytarsamrol lenne szo. Eddig nm kulonosebben foglalkoztunk egymassal de ebben az evben mintha mas lenne. Marmint eleinte beszeltunk egymassal akarmilyem dologrol akar orakat is de az utobbi hetekben mar nem es ha igen akkor csak hulyul s en ezt megelegeltem plane h lassan megszerettem ezert h ki szeressek belole s o se lassa rajtam h bejovok neki ezert inkabb probaltam elkerulni. Ez egy ideig bevalt de utana feltunt neki s mind jott oda hozzam en pedig egyre csunnyabban elkuldtem. Mar tobbszor szerelmet valott az elso vicc volt a masodikat es a harmadikat mar nem hittem el es letiltottam. De a suliba meg mindig probal beszelni velem de mar mas lett. Mind azt mondja h en nm szeretek senkit es hogy csak magammal foglalkozom.. ez nagyon elbizonytalanitott.. marmint egyszer szeretlmet vall utana kiderul h csak vicc utana meg egyszer feltunoen kedves es utana meg probal sertegetni...kerlek segitsetek mert nem ertem a viselkedeset.. ez mit jelent? Miert megy egyik vegletbol a masikba? Most akkor mit erez irantam szeret v utal?

2016. nov. 9. 22:13
 1/3 anonim válasza:
Tobb figyelmet akar es o akkor fog barmot is tenni ha tudja te PONTOSAN mit akarsz addig ugyse dog lepni
2016. nov. 9. 23:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Mert a fiúk többségének van egy olyan buta szokása, hogy cikinek tartják a szerelmet egy ideig... Az is lehet, hogy úgy ahogy te, ő is megelégelte a várakozást. Én adnék neki egy esélyt, ha meg rosszul sül el, segítek bosszút kitalálni4 (nyugi, csak vicc)

Szóval szerintem kettesben próbálj vele komolyan átbeszélni minden sérelmet.

2016. nov. 9. 23:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért te is egy kicsit fura voltál vele, gondolom ezt nem tudja hovátenni, lehet tényleg tetszel, de amikor bevalotta és te így reagáltál rá, inkább letagadta. Megmondhatod neki, hogy zavar téged a viselkedése és beszéljetek meg ezt az egész ügyet, mert elég zavaros.
2016. nov. 10. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!