Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez irántam valamit?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik nekem, de nem tudom hogy ő mit érez irántam.Sokszor találkozunk suli után, mindig szorosan ül mellettem a padon, átkarol amikor ülünk és sétálunk. Folyton keresi a társaságomat. Órán mindig figyel engem és mosolyog rám. Folyton belehajol az arcomba és úgy beszél hozzám. Szokott egy lányról beszélni nekem..meg hogy van barátnője csak nem mondja el hogy ki az. Ha van barátnője akkor miét csinálja ezt? vagy féltékennyé akar tenni? Volt olyan hogy megkérdezte hogy mit érzek iránta..de nem mertem őszintén válaszolni, mivel azt mondta hogy az ő szemében ez csak barátság..így én is azt mondtam. Mondjam el neki hogy mit érzek iránta vagy csak várjak?2016. okt. 16. 19:30
1/2 anonim válasza:
Gondold végig, akarsz e még egy ilyennel járni, aki így viselkedik, pedig van barátnője. Ez sokmindent elárul. Biztos találsz jobbat. Ésegyik lány sem mondta volna mega fiúnak hogy tetszik neki, ha a fiú közni hogy barátként néz rá.... Hát ez elég fura, szerintem kerüld.
2/2 anonim válasza:
Az a fiú egy idióta.. Érzelmileg labilissá tesz téged, csak azért, mert tudja, hogy lehetséges, amolyan szórakozás lehet ez számára. Szerintem is kerüld el messzire az ilyet, ha jót akarsz magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!