Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem. Nagyon gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem. Nagyon gáz?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és beleszerettem egy 21 éves srácba. Először magamnak se mertem bevallani, de egy idő után egyre erősebb lett az iránta érzett vonzalmam. Eleinte csak távoli barátok voltunk, de az utóbbi időben egész közel kerültünk egymáshoz. Voltak árulkodó jelek. Lehet hogy tetszem neki, lehet hogy nem. De ő akkor is bejön nekem. Nagyon helyes, kedves, vicces és irtó rendes a srác. Őszinte válaszokat várok és köszönök: szerintetek nagyon gáz hogy 14 évesen egy 21 éves srác jön be? Tudom hogy fura, de egyre esélyesebbnek érzem a dolgot. Ti mit gondoltok? mennyire vagyok fura?

2016. nov. 4. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmi fura nincs ebben ha szeretitek egymást akkor hajrá kapcsolat ám egy valamit jegyezz meg merem remélni hogy még szűz vagy és arra az egyre nagyon vigyázz csak akkor add oda neki ha komolyan úgy érzed és nem most rögtön van időd és ha szeret vár rád tudom :) a kof miatt meg ne aggódj ha elég érett vagy hozzá az ne tartson vissza
2016. nov. 4. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyaltalan nem gaz, de szerintem ezzel a jaras dologgal meg varnod kellene 2-3evet, mivel teljesen mas korosztaly vagytok o mar lassan dolgozik, amig te meg most mesz majd gimibe, mire te elersz a bulizos korszakig o mar kemenyen tolatja a munkat.. persze nem azt mondom hogy 7 ev nagyon sok lenne, de az se mindegy hogy 14-21 eveseknel vagy mar 27-35 eveseknel.
2016. nov. 4. 16:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Habár én szintén 14 vagyok, de huszonévesbe nem tudnék beleszeretni, elvégre ő már egy másik életszakaszban van, egyetemista/dolgozik, eközben pedig én az általános nyolcadikjában koptatom a padot.:D

De ha téged ez nem zavar (és persze őt sem), akkor egy próbát megér:)

Ami fontos, ahogy már az előző is említette, ne dobd oda neki magad hamar, minimum fél évet várjatok a dologgal, vagy akár többet is.

Haverok előtt viszont biztosan ciki lesz a kapcsolatotok, legalábbis szokatlan, mert külsős szemmel téged ribizlinek nézhetnek, amiért egy felnőttel vagy együtt, őt meg ki fogják nézni, elvégre "miazmá', hogy egy gyerekkel jár"...

Ha a realitás határain belül akarok maradni, ez nagyon kevés eséllyel fog működni néhány hétnél tovább, de te nem tűnsz egy buta tinip*csának, szóval sok sikert, remélem pozitív csalódást fogtok majd okozni azoknak, akik ellenzik a kapcsolatotokat! :) 😘

2016. nov. 4. 16:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! a 3-asnak üzenem, hogy igen a srác már dolgozik, de én már elkezdtem a gimit és nem csak most fogom :D (nem bántásból csak mellékesen). És amit a buliról írtál az lehet hogy másoknál igaz de nálunk ez máshogy van, ugyanis együtt szoktunk bulikba meg koncertekre menni, alapból így ismertem meg, szóval ez nem jelent gondot :D
2016. nov. 4. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
bocs, a 2-esnek üzenem nem a 3-asnak:D véletlenül elírtam
2016. nov. 4. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem gáz ha mindketten szeretitek egymást és kölcsönösek az érzéseitek, viszont én úgy gondolom 1-2 évet kellene várni az együtt járással mert ez a korkülönbség most még elég sok.
2016. nov. 4. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!