Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a legjobb barátomba és ezzel mindent elrontok?

Figyelt kérdés
Nem merem neki elmondani,hogy szeretem,de egy ideje már nem tudok rá csak barátként tekinteni. Nem találkozunk túl sűrűn és ez nagyon rossz. Nekem rettenetesen hiányzik. Ő is észrevette hogy egy ideje már másabb vagyok vele,próbálok távolságot tartani. Nem tudom mit kéne csinálnom. Az valahogy esélytelen,hogy legyen köztünk bármi is. Viszont én sehogy nem tudok belőle kiszeretni,ha egy napig nem beszélünk már sírhatnékom van.

2016. nov. 4. 00:41
 1/4 anonim válasza:
Nem szabad kerülgetni a forró kását.Meg kell neki mondanod így hidd el rendeződni fog benned minden.Ha elég jó barát akkor,ha netalántán nem tetszel neki ő elmondja és kompromisszumot köttök,ha nem és elfordul tőled akkor nem is érdemel meg.
2016. nov. 4. 00:59
 2/4 Jávor Dávid ***** válasza:

Hat nem tudjuk milyen kapcsolatban vagytok egymással ezert inkabb ne mondel mert ha el is mondod lehet ossze josztok de akkor sem jo mert h a barátságot el rontanad egy kapcsolattal? Hmmm

En inkabb én mondanam el

2016. nov. 4. 07:32
 3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen kapcsolatban vagytok, illetve, hogy tudtoddal tetszik e neki valaki más. Viszont ez lehet gyerekes lesz, de nem tudom meddig bírod még, de vagy bolondok napján, vagy valentin napon szerintem megkockáztathatod, hogy elmondod neki, és akkor meglátod a reakcióját, és ha ő nagyon negatívan reagál, akkor a barátságotok mentése érdekében mondhatod azt, hogy csak április elsejei vicc, vagy ha valentin nap, akkor pedig, hogy csak szivatod, mert valamit ki akartál találni valentin napra. Viszont valamikor muszáj lesz elmondanod, mert értem én, hogy félted a barátságotokat, de már úgyse lesz ugyanolyan, hidd el, tapasztalatból tudom, én is így voltam a legjobb barátommal, és nekünk szerencsésen jött ki a dolog, egy ideje már együtt vagyunk, úgyhogy nagyon szorítok nektek!;)
2016. nov. 4. 12:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te vagy a csaj, akkor tapasztalatbol mondom, simán lehet valami
2016. nov. 4. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!