Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem egy nem éppen korombeli lányba, és ez az érzés egyre jobban erősödik. Mit csináljak?
2 héttel ezelőtt egy baráti társasággal töltöttem az estét, akkor hozta el magával az egyik haverom a lányt, aki egyébként a húga. Nagyon jól elvoltunk a csapattal, sokat beszélgettünk és jót hülyültünk. Igen ám, de már aznap este is sokkal inkább a lány kötötte le a figyelmemet, nem pedig a csapat többi tagja. Másnap reggel jöttem rá, hogy teljesen belezúgtam, azóta pedig már alig bírom ki nélküle (szerencsére jövő hétvégén remélhetőleg újra összejön a csapat).
Minden nagyon szép lenne idáig, csakhogy a lány 6,5 évvel fiatalabb nálam (én már elmúltam 21, ő most lesz 15). Igaz hogy azt mondják, a szerelem kortalan, de nem durva ez kicsit, hogy egy ennyivel fiatalabb lányba vagyok teljesen szerelmes? Annyit tudni kell, hogy egy ideje nagyon nem a velem egykorúak foglalkoztatnak, mostanában csak a sorozatos elutasításokat kaptam tőlük, pedig nem feltétlenül csak velem lenne a baj...
Szóval 21 évesen egy 14 éves tetszik és benned fel se merül, hogy igazából ez mennyire nem normális? AZ gyarkolatilag még egy kislány, akinek a legnagyobb gondja a házi feladat meg hogy anyukája megkéri a takarításra, te meg már lassan diplomás leszel és el kéne kezdeni dolgozni, felnőttként viselkedni.
Váltottál vele egyáltalán 2 szónál többet vagy "belezúgtál" valami általad kitalált kislányba? Mi közös lenne mégis bennetek azon felül, hogy biztos cuki a kislány, de ennyi?
Pont ennyi év van köztem (17) és a barátom (23) között. Ráadásul távkapcsolat (~200 km), Havonta tudunk találkozni. Mikor összejöttünk, annyi idősek voltunk, mint most ti. Azt kell mondjam, sokkal boldogabb vagyok vele, mint a korombeli nyigghajokkal, mert ő sokkal érettebb gondolkodású, és nekem pont ez kell.
Szerintem ha elég érett hozzád, akkor akár lehet is belőle valami, 6,5 év csak most tűnhet soknak, később nem lesz feltűnő. :)
Az a baj, hogy ettől még testileg és szellemileg is egy 14 éves kislány hozzád képest. Bőven van a korosztályodban is normális, rendes lány, aki túljutott a minden hétvégén party-ivás körön, de le merem fogadni, őket meg te pattintod le. A kislány is ugyanez lesz egy jó 4-5 év múlva, mert legyünk őszinték, szinte mindneki átmegy ezek a korszakon, ha nem egy otthon ülő antiszoc szürke valaki, msot nyilván nem tud bulizni menni, mert be se engedik sehová.
Elképzelni nem tudom, milyen érdemi közös témáitok vannak, de ettől még beteges, hogy egy majdnem gyerekkel kezdesz.
Utolsó: bocsi, de ezen besírtam: "elképzelni nem tudom, milyen érdemi közös témáitok vannak" :D
Mert ugye te nyilván csak a szigorúan veled pontosan egyidős emberekkel szoktál beszélgetni, nem? Egyébként meg mondok neked néhányat azokból a témákból: ő most abba az iskolába jár, ahova annak idején én is; rengeteg közös érdeklődési körünk van, méghozzá olyanok amik nem tucatszámba menő jellegtelen dolgok; plusz ahogyan már leírtam, nem 15 évesnek mondanád te sem, mert jóval érettebb a koránál. Remélem ennyi elég lesz...
Amúgy meg igazán "örülnék" neki, ha végre nekem kellene lepattintani magamról a rajongók végtelen sorát, de hát ilyen szerencsém nincs az életben :/
Nyilván azóta ő is annyi éves lett, hogy "hogy végre önálló lett...".
Minden n oké veletek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!