Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy éve húzzuk egymást? (Több...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy éve húzzuk egymást? (Több lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A segítségeteket, tanácsotokat szeretném kérni, mert totálisan össze vagyok zavarodva.

1 éve megismerkedtem egy fiúval, akivel már az első találkozásnál lehetett érezni, hogy Ő "más", mint az eddigiek.

Sokat beszéltünk, találkozgattunk, viccelődtünk, jól éreztünk magunkat, és egy buli alkalmával csókolóztunk elég sokat,mondhatni egész éjszaka, utána megbeszéltük, hogy barátok maradunk, mert az fontosabb.. én elfogadtam, próbáltam úgy tekinteni rá. Azóta egyszer fordult elő, hogy újra csókolóztunk, utána nem beszéltünk róla. Ő elment Németországba dolgozni, és úgy indult el itthonról,hogy nem érez irántam semmit és csak barátként tekint,mint később kiderült a képeimet nézegette, mondta(másnak),hogy megpróbálná velem, de fél.. Nem tudom, hogy mit kellene tennem,mert már a megőrülés határán állok, mert nem tudom mi is van valójában..

Nekem kéne lépnem lányként,hogy rájöjjön,hogy nem kell félnie?

ha igen,miképpen?

köszönöm a válaszokat előre is!

2016. okt. 28. 23:04
 1/4 anonim ***** válasza:
hát... elég bonyolult a téma... én azt mondanám, hogy beszéld meg vele de legyél tapintatos, mert a pasik mindig be vannak tojva ha szerelemről van szó... én a helyedben egyszerűen csak megkérdezném, hogy mit érez irántam, de ha nem vallja be akkor neked kellene elmondanod, hogy te mit érzel iránta ! :D remélem tudtam segíteni :)
2016. okt. 28. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, neked kéne lépned. Mondd el neki, hogy még mindig úgy érzel, mint amikor először csókolóztatok.Szerintem biztosan akkor is szeretett, amikor kiment Németországba, csak nem akarta, hogy aggódj érte, ezért mondta azt, hogy csak barátság. Ha az ismerősöd tényleg nem kamuzta a fotós sztorit, akkor megéri megpróbálni. :-) Sok Sikert!
2016. okt. 28. 23:24
 3/4 Domaházy Ákos ***** válasza:

Hát figyelj ha nem érez semmit irántad mert elutazott. Nem tudom ilyenkor kéne érezni avagy szikrát mett az igazi az ez én mindennap érzem az én barátnőmmel mert igazi és nem fáj.nem tudom hogy a mitől más az mi lehet fogalmazd meg hogy pontosan hogyan változott meg de miben? Fizikailag vagy lelkileg? vagy öltözködés vagy ilyesmik. de ezekszerint ennyire tolódik a kapcsolat? mondjuk mi titokban tartjuk az iskolában 18 éves létünkre titkoljuk hogy szeretjük egymást másik előtt vagyis a suliban csak de máshol tudják de ettől nem kell félni nem értem a csávot. Összejöttök ha akartok senki nem állít meg benneteket. Kettőtök dolga. Maximum csak isten vagy ilyesmi léphet elő ennyit mondok

a srác helyébe én most azt mondanám merjük csináljuk mert ez elég botrányos szerintem.

2016. okt. 28. 23:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Lépnék, csak attól félek, hogy visszautasít annak ellenére, hogy állítólagosan megpróbálná velem, például azzal az indokkal,hogy a "barátságunk fontosabb vagy Ő nem áll készen egy hosszú távú kapcsolatra" /először amikor megbeszéltük,hogy barátok maradunk azt mondta,hogy tudja, hogy nem 1-2 hetes kapcsolatunk lenne/

Szóval félek :)

2016. okt. 31. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!