Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu, aki tetszik, de nem ismerjuk egymast. Mit tegyek? 16L
Figyelt kérdés
Egy suliba jarunk, de nem beszelunk..2 ev van koztunk..sokszor latom, hogy figyel..erzem, hogy ugymond vonzodunk egymashoz, de nem lepunk..Nem tudom, hogy mit gondol rolam es igy en sem merek kezdemenyezni..meg nem volt baratom es aki nekem tetszett, az sose viszonozta..igy egy kicsit felek barmit is tenni..Mit tehetnek? Felek, hogy csak ujra csalodnek es leszegyenulok..2016. okt. 28. 22:19
1/4 anonim válasza:
Figyelj, erre csak azt tudom mondani, hogy, ha nagyon tetszik a pasi, akit állandóan látsz, Próbálj meg kicsit összebarátkozni vele, majd egy idő után valld be neki, hogy mit érzel iránta.
2/4 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Az a 2 év lehet, hogy nem sok egy bizonyos életkor felett, ha a fiatalabb illető érettebb a vele azonos életkorúaknál.
3/4 A kérdező kommentje:
En 16, o 18 :)
2016. okt. 28. 22:35
4/4 anonim válasza:
Nos, akkor nem hiszem, hogy probléma lenne. :-) Mondd meg az egyik jóbarátjának, akivel szokott beszélgetni, hogy szívesen beszélgetnél azzal a pasival! Nem hiszem, hogy csak megszokásból nézegeti a lányokat. ;-) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!