Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit akar még tőlem? Mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akar még tőlem? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba akivel nagyon keményen összevesztem(a volt barátnőm), mivel nagyon féltékeny voltam, oly anyira hogy olyanokat mondtam neki amiket nem szabadot volna, ezért kaptam is tőle egy olyan pofot hogy azt senkinek se kívánom s szakitot velem s már egy hete nem beszéltünk, viszont szünetekbe folyton engem néz, s pletykál mindenkinek rólam valamiket, s az egyik osztálytársa beköpte, vagyis elmondta nekem hogy keményen meg akar engem szívatni(sőt hozzáteszem hogy én még mindig érzek íránta, a volt ősszes barátnőm íránt se éreztem azt az érzést amit íránta, s probáltam kibékülni, de nem akar) s mit tehetnék hogy megelőzem ezt a szívatást főleg hogy még mindig szeretem, vagy előzzem meg s szivassam meg valamivel én? s ha igen mivel tudnám? Kérlek titeket ahogy tudtok segitsetek, mit tegyek, mert valamivel készül, s hétfőn ne hogy meglepetés érjen. Köszönöm előre is!
2016. okt. 28. 14:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Eszed ágába se jusson megszívatni, mivel egy lányról beszélünk?

Ha téged agyonszívat a jövőben akkor se merészkedj többnél 1-2 enyhébb beszólásnál, mert felesleges.

Abból csak neked származik károd!

Ha pedig tényleg nem akar kibékülni akkor is hagyd, hogy mocskoljon téged, mert az már nem te rád tartozik ő mit csinál hanem a saját lelkiismeretére.

Összevesztetek, tinidráma-gyakori középsuliban.

Tudod hány ilyen volt nekünk?

Összejött a pár, aztán összevesztek és éveken át mi, mondom MI, barátnék meg barátnék voltunk akik éveken át szívtuk az összeveszés eredményét.

Kicsinyes bosszúk, reggel doga előtt mikor feszülsz, hogy még átnézd a dolgokat bejön az egyik és beszólogatás kezdődik.

Meg lojalitási viták, ki-kivel van-tisztára mintha a parlamentben lennék.

Hadd készüljön, te higgadj le, mindkettőtök és legfőképp az osztály érdekében!

Ha pedig látja, hogy hatástalan úgyis leáll majd, azt ki tudja még a végén újra összejöttök :)

2016. okt. 28. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
-első mondat végén nem kérdőjel hanem felkiáltó-
2016. okt. 28. 15:01
 3/6 A kérdező kommentje:
Ok, megprobálok lehigadni, de nem tudom elviselni hogy folyton csak a hülyeség jár a fejibe, amúgy nem osztálytársam, én 11-es vagyok, s ő meg 9- es
2016. okt. 28. 15:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
primitiv buta
2016. okt. 28. 15:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat kérek, Köszönöm!!!
2016. okt. 28. 15:20
 6/6 anonim ***** válasza:
te vagy az béla?
2016. okt. 28. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!