Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek nem akar tőlem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nem akar tőlem semmit? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Mindketten 18 évesek vagyunk. Még sose volt barátnőm és szerelmes se voltam eddig.

1 éve egy lány összeakart jönni velem, de én visszautasítottam. 1 hónapja újra beszélünk (csak facebookon). 1 hete olyasmiket írt, hogy még mindig szeret.

Sokat chatelünk és jól kijövünk, ezért belementem, hogy találkozzunk (de írtam, neki hogy nem randi meg semmi olyasmi). A vége az lett hogy többször is csókolóztunk. Ekkor szerettem bele igazán (előtte is szimpatikus volt).

Rá másnapra kicsit furán viselkedett (facebookon már), ezért kérdeztem tőle, hogy akar-e még találkozni vagy mégse szeretne semmit. Azt mondta, hogy össze kell szednie magát, de nyugodjak meg. Na ez olyan burkolt visszautasításnak tűnt, ezért mondtam, hogy írja le nyugodtan, ha nem akar semmit, mert később csak szarabb lesz nekem, és jobb ha most derül ki. Ezek után is tartotta az álláspontját.

Eltelt már jó pár nap és ugyanúgy írogatunk egymásnak. Viszont csak hétköznapi dolgokról... elhülyülünk, mintha csak haverok lennénk :/

Szeretem nagyon. De azt nem gondoltam, hogy ennyire rossz is tud lenni a szerelem.

Elfelejteni meg nem tudom, ha mindennap dumálunk. A témát újra még most nem fogom felhozni, mert időt kért és csak pár nap telt el.

Mindennap egyre rosszabb, mert beszélgetünk és már a falra tudnék mászni annyira rossz így.

De ha nem akar semmit se, akkor nem értem miért nem mondja a szemembe? Meg miért csókolt meg? Vagy gyáva lenne lekoptatni és csak simán azt akarja, hogy a haverja legyek? Esetleg ő nem meri újra felhozni a témát, mert fél hogy mégse szeretem? (bár világosan leírtam, hogy szerelmes vagyok belé)

Tudom, ezt vele kellene megbeszélnem, de nem akarom elkúrni a dolgot még. Várni meg már nem sokáig tudok. Mit tanácsoltok?

2016. okt. 12. 00:03
 1/1 anonim válasza:

Szerintem megijedt ..

Hívd el sétálni,igyatok egy teát együtt és beszéljétek meg,ha számára ennyi legalább te túl tudj lépni...

2016. okt. 12. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!