Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar-e tőlem valamit?
Megismertem egy srácot egy táborban.Észrevettem h sokat néz,de annyira nem beszèlgettünk.Bem tudom,tán nem mert megszólítani.Hazajötrm,fb-n bejelöltem,visszajelölt és rám írt l.El is beszélgettünk,de jobbára csak én beszéltem.Voltak olyan h irt valamit,pl."Értem".Erre én nem válaszoltam,aztán ìrta hogy:"Pff,még vissza se írsz".Aztán megint beszélgettünk és a témákat jobbára én tartottam.Aztán tegnap este elköszöntünk és ma azt vártam h ő irjon rám.Délbe és délután nem volt fent.Most viszont fent van de nem ír,se semmi.Kicsit kétségbe vagyok esve,higy annyira már nem is keresi a társaságom.Szerintetek mit akar?Tetszem-e egyáltalán neki?
A táborban mellesleg a koncerten mellém ült,levette az arany nyakláncát,rátette a combomra én meg végig azt piszkáltam. :-D Látszott h tetszem neki,mosolyogtunk egymásra,de most nem ír?Írjak rá én vagy mi?Tanácsra van szükségem.
"levette az arany nyakláncát,rátette a combomra"
a végén még az audiját is rád akarja tenni majd... csak kíváncsi volt, hogy mit lépsz rá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!