Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem a srác, van valami hátsó szándéka?
Megismertem három hete egy buliban egy fiút. Akkor barátnője volt, de másnap írt nekem. Egész héten beszélgettünk, egy hét múlva találkoztunk másik buliban. (Nem vagyok bulipi**a, csak pont összejött a kettő egymás után, egyébként havonta max.egyszer járok el.) A második buliban sokat ölelgetett, puszilgatott, táncoltunk, majdnem megcsókolt, később kiderült, azért nem, mert nem akarta a barátnőjét megcsalni. Másnap rákérdeztem a barátnőjére. Mondta, hogy sokat veszekednek, széthullóban van a kapcsolatuk, sokat veszekednek, és jöttem én is, aki nagyon bejövök neki. Megbeszéltük, hogy beszélünk tovább, és lesz , ami lesz. Múlt vasárnap, tehát egy héttel a buli után szakított a barátnőjével, és teljesen rám hajtott. Hajnalig beszélünk, jó reggelt üziket küld, bókol, célzásokat tesz. Minap megbeszéltünk egy közös filmezést első randi gyanánt a srácnál. Azért filmezés, mert mindketten szeretjük a filmeket, és korábban is utalt már erre. Mi a véleményetek, komolyak a szándékai vagy csak arra kellenék neki(én abban nem vagyok benne)? Nem korai, sok ez így első randinak?
16/l, 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!