Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mutathatom meg neki hogy mit veszített?
Figyelt kérdés
Volt egy fiu az életemve aki nkm rettentően sokat jelentett. Imádtuk egymást. Aztán egyszer bejelentette hogy szerzett egy másik csajt. Nyilván szebbet :(. Vele együtt a legjobb barátom is elveszitettem. Most nemsokára lesz egy buli,ahova én is megyek,és ők is. Szerintetek hogy ébresszem rá őket hogy sokat veszitettek rajtam? (Nem akarok k*rválkodni azt tisztázzuk,kiméljetek az olyan válaszoktol) előre is köszi2016. okt. 26. 20:14
1/11 anonim válasza:
Szerintem hagyd őket a francba, nem érnek ennyit.. Attól hogy valaki nem a legszebb nem ér kevesebbet
2/11 A kérdező kommentje:
Nm szeretnék felvágni,de amig az illető fogdoshatta a seggem addig ájuldozott a szépségemtől -_-
2016. okt. 26. 20:21
3/11 anonim válasza:
Ha méltósággal viseled a "jelenlétüket", az pont elég.
4/11 anonim válasza:
Úgy, hogy nem veszed figyelembe őket.
5/11 anonim válasza:
Inkább tanulj ebből...
Ha hiányozni fogsz neki akkor majd keres...
Amúgy nem tiszta a kép. De mi a baj azzal hogy neki más kell? Nem voltatok együtt kapcsolatban...szóval mintha féltékeny lennél.
6/11 A kérdező kommentje:
Az fáj hogy elszéditett,mondta h imád,szeret,együtt koncerten is voltunk,minden amit el lehet képzelni s akk erre fel ez lesz...
2016. okt. 26. 20:30
7/11 anonim válasza:
#6: Ilyen az élet. Még fogsz elveszíteni barátokat az életben. De attól hogy te megalázkodsz vagy éppen dühösen kikelsz magadból nem lesz nagy változás ha ő mást "szeret" vagy bármi. Mondom majd ha hiányzol neki....keresni fog.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. okt. 26. 20:39
9/11 anonim válasza:
Ezt én fiúként is átéltem,sajnos nem tudsz mit tenni,hasonló a sztorim fáj,de tovább kellett lépnem még ha mindig hiányzik is valamennyire az idő múlásával is egy kicsit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!