Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám felidegsiteni a volt pasimat hogy rájöjjön mit veszitett?
Figyelt kérdés
bővebben az ugy van hogy van egy pasi aki régen megkért h járjunk. elég jófej volt meg minden, de mostanában nagyon bunkó lett. Nem keres, nem hiv, se semmi. Most szeretném valamivel felidegesiteni. Ötleteket szeretnék kérni. Például én arra gondoltam hogy festékkel a kapuja elé odafujom annak a lánynak a névét akivel beszél, vagyis elég jó a kapcsolata. Légyszi segitsetek :)2016. máj. 21. 18:48
2/6 anonim válasza:
Sztem ha ilyeneket tervezel akk nem vesztett sokat veled...és nem is ez fog neki lejönni belőle
4/6 anonim válasza:
Hány éves vagy? :D tudod , hogy ezért feljelenthet? és nem csuknak le, hanem bolondok házába kerülsz a viselkedésed alapján. ;)
5/6 anonim válasza:
Ezt szerintem nagyon gyorsan felejtsd el. Oka van, ha nem működik a dolog. Lépj tovább te is, és hagyd békén őt is.
6/6 A kérdező kommentje:
Látom nem értettétek meg a kérdésem :)
nem azért bunkó mert nem keres, hanem azért mert állitólag én vagyok élete szerelme, de közbe még vagy 10 lánynak irogat. És engem csak akkor keres ha már megunták
És én nem durva dolgokra gondoltam hanem egyszerű kis csinyekre. Szeretem de eközben nagyon haragszok rá :(
Segitseteek, mert én még nem szeretném befejezni ezt a kapcsolatot
2016. máj. 24. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!