Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutassam meg neki, hogy sokat veszített?
Ha jot akarsz magadnak akkor sehogy. En is igy voltam. Elhagyott mert nem tettem meg neki ez meg az.
Ha elhagy akkor azt nem fogja banni. Max kesobb ha kacerkodsz hogy a pasidnak 20+as farka van 1000000+ keres havonta es ide meg oda visz nyaralni, de akkor se azt banja, hogy ott hagyott. Hidd el, tapasztalat:/
#1-es vagyok
Volt szerencsem a masik oldalt is megismerni, marmint, hogy en hagytam el a baratomat par ok miatt es kesobb probalt feltekennye tenni, de egyszeruen hidegenhagyott az egesz, szoval valamennyire meg lehet erteni, nem azt, hogy miert lepett le, hanem azt, hogy ez nem dog mukodni megha a hatunkon porgunk se...:/
én fiú vagyok, de hasonló szituációban. Egy hónapja szakítottunk. Eleinte gondolkodtam hogy mit csináljak, de rájöttem hogy ha telibe leszrom az a legjobb megoldás. Az ilyenek nem érdemlik meg hogy küzdj értük.
Majd ha ő belátja a hibáját, és visszamegy hozzád térden könyörögve, akkor talán fontolóra veheted, de jobb ha akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!