Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy képzelitek el életetek szerelmét?
Mit csinálnátok vele? Fiúk és lányok is írjanak.
Most mindentől függetlenül én ilyen álmokra vagyok kíváncsi, arra, hogyha minden jól jönne össze akkor hogyan élnétek együtt?
Magas,enyhen izmos,h legyen mit olelgessek,akar kis hasa is lehet :3 Az arca legyen cuki,kisfius,a haja ha lehet minel nagyobb,barmilyen szinu,akar kek is (rocker letemre rockert keresek magam melle :P),a szeme legyen kek,bore vilagos. Lgyen magabiztos ferfi,aki kiall mellettem es mindig ott van hogy fogja a kezem,de simizesben is legyen otthon. Gyengeden kezdemenyezzen,ne rontson ram es NE LEGYEN DISZB*ZI! Imadom,ha egy fiu vicces,es nem csak teli van romantikaval h jajj de imadlak szerelmem,hanem peldaul jajj de imadlak te krumpli. Nyugodtan szolitson barhogy.nkm kell h hulyuljunk mindig : D Plusz pont ha gemer.
(tulajdonsagokat irtam letezo fiu alapjan :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!