Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy haverom szerelmet valljon?
Figyelt kérdés
Nyáron elmondta hogy szerelmes belém de akkor nem akartam semmit tőle igy inkabb mondtam neki hogy akk egy ideig inkabb ne beszéljünk...most viszont megint beszélunk de soha nem hozza szoba az egeszet es nem is beszeltunk rola...de nem akarom megkérdezni kerek perec azt hogy hogyan erez ...tudom hulyeseg de akkor is :( mit csinaljak?
16/L
2016. okt. 16. 22:26
1/7 anonim válasza:
Szóval elmondta hogy szerelmes beléd, nem akartál semmit, elküldted. Valószínűleg jó szarul is érezte magát. Most meg már kellene? Erre szokták azt mondani hogy késő bánat.. bár lehet azóta is szeret csak már inkább nem mondja.
2/7 anonim válasza:
"Felmegyek hozzád, de ha nem szólsz semmit szájba rúglak Jóska gyerek aztán nem lesz többed hova menned zabáni"
4/7 anonim válasza:
Akkor most mondd meg neki te, hogy megváltoztak az érzéseid vele kapcsolatban , és lehet, hogy furán fog hangzani, de többet érzel iránta, vagy többet szeretnél tőle, belészerettél; mittomén. Ja amúgy a legelejét azt talán lehet, hogy nem kéne, hogy változtak az érzéseid, de mondjuk nemtom.
6/7 anonim válasza:
Kérdezd meg tőle, ki tetszik neki mostanában, de előtte küldj neki jeleket hogy szívesen fogadnád azt a választ hogy azóta is te ;) Sok sikert! :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válszokat😀 utolsó...ez eszembe se jutott...asszem megpróbálom köszi😊😊 és am én azért nem akarom neki mondani mert ha mar teljesen tovabb lepett es csak is baratkent tekint ram es tegyuk fel mar mas tetszik neki akk azzal h elmondom hogy erzek csak ossze zavarnam :(
2016. okt. 17. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!