Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmet vallott, viszont én ezzel nem tudom mit kezdjek?
Figyelt kérdés
Az egyik osztálytársammal hétfőn mentem hazafelé (15percre lakok a sulitól) ő nem arra lakik,de mondta,hogy elkísér. Végig beszélgettünk,majd volt egy kis szünet és akkor szerelmet vallott. Ez engem nagyon megijesztett,nem tudtam rá nagyon mit mondani,mivel nem is ismerjük egymást igazán. Nem beszéltük át a dolgot,mert elértünk a házunkig és akkor végül elköszöntünk,nagyon kínosan éreztem magam. Kedd óta nem mentem be a suliba,mert nagyon hülyén érzem magam ez miatt.2016. okt. 13. 11:27
1/2 anonim válasza:
"Kedd óta nem mentem be a suliba,mert nagyon hülyén érzem magam ez miatt."
Nem megfutamodni kéne ettől, hanem megbeszélni vele. Neki még rosszabb lehet az érzés.
Írj rá vagy hívd valahova ahol beszélhettek és tisztázd vele. Mond el mit gondolsz és érzel. Nem a világvége történt.....
2/2 anonim válasza:
ha tetszik, és jóba vagy vele akkor örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!