Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek joggal zavar...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek joggal zavar ennyire a téma?

Figyelt kérdés
A barátommal most leszünK 7 hónapja együtt. Nagyon jól megvagyunk együtt, néha van pár konfliktus, de általában megbeszéljük. Van viszont egy téma, amit nagyon utálok és mindig ideges is leszek, ha szóba jön... Még a megismerkedésünk idején volt a barátomnak egy másik "kiszemeltje", de a lánynak volt barátja. Többször elhívta találkozni, 3x-ra el is mentek.(titokban) Nem történt semmi, utána a lány mondta a barátomnak, hogy inkább maradna a barátjával. Ennyiben maradtak, de továbbra is volt köztük valami. Ekkor jöttem a képbe. A lánynak továbbra is tetszik a barátom, és ezt neki is mondta... Többek között részletezte, hogy én úgyis csak átmenetileg vagyok mellette, és hogy fél, hogy lenne valami köztük és ez megrontaná a lány kapcsolatát a barátjával szóval nemtudja mit csináljon stb. Közölte a barátommal, hogy várjon. Nyilván kiakadtam ezen, és elegem is van az egészből, ha ez szóba jön, általában ki is mutatom, hogy rosszul esik, a barátom szerint viszont túl féltékeny vagyok és nem is nyilvánítja ki ellenszenvét a lány viselkedésén. Továbbra is beszélnek néha, sőt szalagavatón a barátomat a lány fogja tűzni.(minden osztály felosztja a 8 évfolyam által kiválasztott tűző embert, és a barátom valahogy ehhez a lányhoz került...) Van okom féltékenykedni?
2016. okt. 23. 10:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
beszélni vele. Kicsit más dolgokkal is lekötni magad
2016. okt. 23. 11:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Igazad lehet, vissza kéne csöppenem a valóságba.. Nagyon-nagyon köszönöm a segítséget!! Remélem megoldódik valahogy
2016. okt. 23. 11:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Válaszút elé kéne állítani: Vagy te vagy ő.
2016. okt. 23. 11:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Úgyérte ne engedjem, hogy a lány tūzze? Mert már kapcsolatba tényleg nem kerültek/kerülnek
2016. okt. 23. 11:44
 15/15 anonim ***** válasza:
vagy csak te nem tudsz róla
2016. okt. 23. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!