Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket is zavar, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket is zavar, ha egy fiú azt írja, hogy "mesélj" vagy "téma? "

Figyelt kérdés
Engem szörnyen kiakaszt... Nem tudom miért, de olyan szánalmasnak érzem ezt... Sokkal jobban szeretem ha magától mesél egy fiú, mivel csendesebb tipus vagyok, ezért a beszédesebb fiúkat kedvelem és a falra mászok ettől a "mesélj" dologtól. Tudok mesélni a barátnőimnek, a szüleimnek vagy a kutyámnak, de nem annak a fiúnak aki udvarol. Nálatok ez, hogy van? :) 21L
2016. szept. 6. 19:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nálam úgy történik, hogy én is szoktam beszélni a fiúhoz , és én is kérdezek.
2016. szept. 6. 19:53
 2/11 A kérdező kommentje:
persze, én is.. de az ilyen zavar :D
2016. szept. 6. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
Jaj nekem is szokták írni hogy meséljek. Kiakaszto tud lenni. És ráadásul még csak nem is udvarolnak. Jobb szeretem ha konkrétan rákérdeznek a dolgokra.
2016. szept. 6. 19:56
 4/11 anonim ***** válasza:
Ha te is mesélsz magadról akkor teljesen oké a dolog, de ha csak kukán nézel ki a fejedből, és semmi reakció, akkor nem sok értelme van a beszélgetésnek. Meg ha folyton kérdezgetni kell, annak se. Egy idő után kínossá válik a dolog.
2016. szept. 6. 19:57
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Én is utálom az ilyesmi kérdéseket. Mégis miről meséljek? Mit csináltam ma délután? Mit csináltam az elmúlt 22 évemben? Mi a véleményem Petőfi verseiről? A Coca Colát szeretem jobban vagy a Pepsit? Mi a véleményem a buddhista vallásról? Mi történt velem az óvoda első napján? Melyik a kedvenc csillagképem és miért?

Velem aztán millió dologról el lehet beszélgetni, de aki ilyet kérdez, azzal nem tudok, egyből nyilvánvaló számomra, hogy nem passzolunk ilyen téren.

2016. szept. 6. 20:23
 6/11 A kérdező kommentje:
hahah :D utolsó, egyetértek! :)
2016. szept. 6. 20:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Általában akkor kérdezünk ilyet, amikor magától nem mondana semmit, hogy mi történt vele, mert legtöbbször azt gondoljátok, hogy az úgy se érdekes, meg csak unalmas dolgok történnek veletek. A "szokásos" témákat meg már kimerítettük. Másrészről azért kérdezzük, mert tényleg érdekel mi történt veletek. Nekem pl. nagyon jól tud esni egy random "szia, hogy vagy, mi újság" ilyenkor úgy érzem talán tényleg érdeklem az illetőt, meg általában elő tudok kapni valami érdekesebb dolgot, ami akár sok más témát is megnyithat.
2016. szept. 6. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:

Engem is idegesít.

A volt barátom írta, kb 10 percenként, hogy "mesélj" "mesélj valamit" "mondj/írj valamot".... idegesítő volt, mert így nem jött magától a téma, úgy éreztem, mintha rám akarná erőltetni, hogy beszéljek én, meg ilyenek.

2016. szept. 6. 21:13
 9/11 anonim ***** válasza:

A mesélj önmagában nem !! :D

De a " mizu ? téma ? micsi ? mingy otthon vok írok" stb... Naaagyon !

Illetve, ha nem megy gördülékenyen a beszélgetés, akár levélben akár élőben.. Sajnos hanyagolandóvá válik nállam.. !! Fontos a minőségi kommunikáció..

2016. szept. 6. 21:47
 10/11 anonim ***** válasza:

engem is zavar, az ilyen pasik felejtősek

vagy valami perverz idióta, aki erre veri vagy valami szerencsétlen lúzer, aki nem tud kettőt szólni

2016. szept. 6. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!