Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket is zavar, ha egy fiú azt írja, hogy "mesélj" vagy "téma? "
Én is utálom az ilyesmi kérdéseket. Mégis miről meséljek? Mit csináltam ma délután? Mit csináltam az elmúlt 22 évemben? Mi a véleményem Petőfi verseiről? A Coca Colát szeretem jobban vagy a Pepsit? Mi a véleményem a buddhista vallásról? Mi történt velem az óvoda első napján? Melyik a kedvenc csillagképem és miért?
Velem aztán millió dologról el lehet beszélgetni, de aki ilyet kérdez, azzal nem tudok, egyből nyilvánvaló számomra, hogy nem passzolunk ilyen téren.
Engem is idegesít.
A volt barátom írta, kb 10 percenként, hogy "mesélj" "mesélj valamit" "mondj/írj valamot".... idegesítő volt, mert így nem jött magától a téma, úgy éreztem, mintha rám akarná erőltetni, hogy beszéljek én, meg ilyenek.
A mesélj önmagában nem !! :D
De a " mizu ? téma ? micsi ? mingy otthon vok írok" stb... Naaagyon !
Illetve, ha nem megy gördülékenyen a beszélgetés, akár levélben akár élőben.. Sajnos hanyagolandóvá válik nállam.. !! Fontos a minőségi kommunikáció..
engem is zavar, az ilyen pasik felejtősek
vagy valami perverz idióta, aki erre veri vagy valami szerencsétlen lúzer, aki nem tud kettőt szólni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!