Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek joggal zavar ennyire a téma?
Figyelt kérdés
A barátommal most leszünK 7 hónapja együtt. Nagyon jól megvagyunk együtt, néha van pár konfliktus, de általában megbeszéljük. Van viszont egy téma, amit nagyon utálok és mindig ideges is leszek, ha szóba jön... Még a megismerkedésünk idején volt a barátomnak egy másik "kiszemeltje", de a lánynak volt barátja. Többször elhívta találkozni, 3x-ra el is mentek.(titokban) Nem történt semmi, utána a lány mondta a barátomnak, hogy inkább maradna a barátjával. Ennyiben maradtak, de továbbra is volt köztük valami. Ekkor jöttem a képbe. A lánynak továbbra is tetszik a barátom, és ezt neki is mondta... Többek között részletezte, hogy én úgyis csak átmenetileg vagyok mellette, és hogy fél, hogy lenne valami köztük és ez megrontaná a lány kapcsolatát a barátjával szóval nemtudja mit csináljon stb. Közölte a barátommal, hogy várjon. Nyilván kiakadtam ezen, és elegem is van az egészből, ha ez szóba jön, általában ki is mutatom, hogy rosszul esik, a barátom szerint viszont túl féltékeny vagyok és nem is nyilvánítja ki ellenszenvét a lány viselkedésén. Továbbra is beszélnek néha, sőt szalagavatón a barátomat a lány fogja tűzni.(minden osztály felosztja a 8 évfolyam által kiválasztott tűző embert, és a barátom valahogy ehhez a lányhoz került...) Van okom féltékenykedni?2016. okt. 23. 10:30
1/15 anonim válasza:
Csak hogy tisztázzuk: A barátod most gimnáziumban végzős?
És igen, van okod féltékenykedni, mivel nekem ebből az jön le hogy csak a másik lány pótléka vagy.
2/15 A kérdező kommentje:
Igen, évfolyamtársak vagyunk
2016. okt. 23. 10:38
3/15 A kérdező kommentje:
Mindig mondja a barátom, hogy nem érti miért stresszelem túl a témát, már régen volt, alig beszélnek stb... De akkor miért tűzi ez a lány? Tudja jól, hogy eg szarul esik, csak nem gondolja jogosnak, meg hogy ez csak egy tűzés. Mit kéne csinálnom?
2016. okt. 23. 10:43
5/15 A kérdező kommentje:
Igen, lehetsz őszinte, arra van most szüksségem... És már többször beszéltem vele erről, tisztában van azzal, hogy utálom a témát, de inkább cukinak tartja szerintem, minthogy meggyőzne arról, hogy felejtsem el a témát. Ő is unja már elvileg..
2016. okt. 23. 10:47
6/15 anonim válasza:
Akkor őszinte leszek. Nem való neked még párkapcsolat, hisz a fiú is csak játszik veled, te meg még csak észre sem veszed
7/15 A kérdező kommentje:
De a velem való viselkedéséből az jön le nekem, hogy szeret, ezt sokszor ki is nyilvánítja, sok időt töltünk együtt, ölelget mindig, stb... Szóval minden nagyon jól müködik, csak ezzel a témával kapcsolatban van bennem a tüske...
2016. okt. 23. 10:53
8/15 A kérdező kommentje:
Vagy tényleg csak egy pótlék vagyok, akivel jól érzi magát, de csak átmenetileg?
2016. okt. 23. 11:07
9/15 anonim válasza:
Igen, ezt próbálom elmondani. Fiatal vagy, nincs viszonyítási alapod, és szerintem ezért élted bele magad, mert ez az első nagyobb szerelmed, igaz?
10/15 A kérdező kommentje:
Igen, első szerelem... És mégis mit kéne csinálnom? Szakítáni? Nagyon szeretem és ennek a gondolatától is gombóc lesz a torkomban...
2016. okt. 23. 11:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!