Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tippek egy szakítás túl élésére?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tippek egy szakítás túl élésére?

Figyelt kérdés
Hogyan enyhítsem a bánatom, nagyon fáj, már-már fizikailag. 16/F Mindenben őt látom..

2016. okt. 22. 09:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Foglald el magad. Idővel jobb lesz. Egy év múlva azt se fogod tudni hogy hívják.
2016. okt. 22. 09:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Kis infó: egy suliba járunk, úgyis?
2016. okt. 22. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:

Tölts minnél több időt a barátaiddal, esetleg kezdj bele valami új hobbiba, a sport a legjobb önbizalmat ad és lefoglal! Ha netán minden téren az "első" volt, akkor igazából nem fog úgy nap eltelni, hogy ne gondolj rá..(Legalább is nálam így van) Idővel úgy is megtanulsz nélküle élni, és találsz mást, de én a Sportot tényleg csak ajánlani tudom, nekem sokat segített :)

20F

2016. okt. 22. 10:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor meg már lesz@rod. Nem kell ott lenni ahol ő van stb
2016. okt. 22. 10:36
 5/7 anonim ***** válasza:
xard le !, lesz más aki jobban fog szeretni
2016. okt. 22. 10:56
 6/7 anonim válasza:
Foglald el magad valamivel. Például kezdd el tanulgatni a magyar helyesírás szabályait, hidd el, rádfér.
2016. okt. 22. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudom, az nagyon tud fájni. De tényleg nem tehetsz mást, mint lefoglalni magad valamivel, menj biciklitúrákra, kirándulj a barátaiddal, a Pilisben sok túraútvonal van, meg persze máshol is, de ne kezd el inni semmiképpen! Lehet, nem tudod majd abbahagyni. Én egy-egy nyugtatót ugyan bekaptam, de csak ártatlan Valerianát. Szedtem reggel 1 szemet, este 1 szemet, persze e mellé alkoholt nem szabad inni, és 1 hónap múlva abbahagytam, de csak fokozatosan szabad abbahagyni is, napi 1-et szedsz 1 hétig, utána meg semmit.
2016. okt. 23. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!