Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindíg nem vagyok túl rajta, ez normális?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja lett vége az első kapcsolatomnak, ami három hónapig tartott csak, de nagyon szerelmes voltam, és mikor szakítottunk még akkor is az voltam (ő szakított velem, mert nem érezte szerelmesnek magát) Ez volt a legelső kapcsolatom, és elég sokat voltunk egyutt, rengeteg emlékem kötődik hozzá (annak ellenére hogy 3 hónap volt csak) ...még mindíg nagyon hiányzik és még mindíg van, hogy random elkezdek gondolkozni a kapcsolatunkon es szomoru leszek, vagy elsírom magam... Meddig tart egy ilyenen túl esni? Normális, hogy még mindíg ennyire fáj?2016. okt. 9. 21:05
1/4 anonim válasza:
Tovább kéne lépned, más fiút keresni. Vagy legalább ismerkedni és feledni....magadban kéne rendbe tenned ezt a témát.
2/4 A kérdező kommentje:
Amúgy 17L ha valaki kérdezné
2016. okt. 9. 21:07
3/4 anonim válasza:
Nekem is sokáig fájt az ilyen, bár én fiú vagyok, a megoldást az jelenti, hogy ahol lehet, kitörlöd az életedből, és keresel helyére másokat. Az emlékek maradnak, csak nem fognak fájni, és jönnek helyére újak, amik miatt majd kevesebbet gondolsz rájuk. Ha szeretnéd, privátban is beszélgethetünk.
22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!