Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi legyen? 14/L
Figyelt kérdés
Van egy fiú, tavaly óta tetszik bekem és én is neki! Jártunk is csak nyáron nem sikerűlt összehozni találkozást, csak egyet és én akkor szakítottam vele, sajnos üzenetben😞 Amikor elkezdődött a suli megláttam és megint szerelmes lettem belé! Tiszta bonyolult! Nemrég mondtam meg neki hogy én még mindig érzek iránta valamit! Erre ő azt mondta, hogy "hát oké" , de sokszor vosszahallom a legjobb haverjától, hogy még én is tetszek neki! Most mi legyen??2016. okt. 11. 20:17
1/8 A kérdező kommentje:
*nekem *sikerült *visszahallom
Bocsi
2016. okt. 11. 20:25
2/8 anonim 

válasza:

Most az legyen, hogy hagyjátok a témát. Fiatalok, éretlenek, komolytalanok vagytok, nem kell erőltetni.
3/8 anonim 

válasza:

Elsőnek igaza van. Várj ezzel még két évet.
4/8 anonim 

válasza:

Nőj fel pár év múlva és akkor pasizz. Ennyi.
5/8 anonim 

válasza:

Igazuk van. Hanyagold még a pasizást
6/8 anonim válasza:
Zitukám, te alapból 12 vagy :)))
7/8 anonim 

válasza:

szerintem meg ne hanyagold. igen, lehet, hogy gyerekes, komolytalan, felszínes. de 2 év múlva nem hiszem, hogy még esélyük lenne egymáshoz, több szempont miatt is. ha összejön, ne dobd el a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!