Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, mi legyen?
Figyelt kérdés
Nemrég összejöttem egy sráccal. A kezdetektől fogva egy húron pendültünk. Szeretek vele lenni, kedvelem, de semmi több. Egyszerűen képtelen vagyok szerelmesnek lenni és szeretni őt vagy bárki mást.
Előtte is "féltem" a párkapcsolatoktól, ezen mostanra nagyjából túltettem magam, de még most is azt érzem, hogy ez nem nekem való.
Mi legyen? Nem akarom áltatni, de megbántani sem. Sajnos vagy nem sajnos neki nem esik nehezére beleszeretni emberekbe.
2016. szept. 25. 07:11
1/1 anonim válasza:
Mondd el neki. Csak mégjobban megbántod ha halogatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!