Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? (a kérdés túl rövid a magyarázat túl hosszú)
Van egy fiu aki tetszik csak bonyolult a helyzet.
A fiu a legjobb barátnőm unokatesója de ez a legkisebb ,,baj". A fiut 2 ève ismertem meg. Után járt a volt legjobb barátnőmmel kb 2 hónapig de nem is beszèltek. A volt barátnőm most iszik, cigizik nem is beszèlek vele. Akkor 2 ève èv vègèn irtam egy verset (szerelmeset) ès az unokatesóm miatt oda adtam neki azota nem beszelünk. Nagyon hiányzott elöszöt barátilag aztán Szerelmes lettem belè. Tavaly év vègèn a legjobb barátnőn azt modta hogy hallotta hogy az unokatesoja (aki tetszik) azt mondta a haverjainak hogy tetszem neki, de azotta se csinalt semmit. A barátnőm mindig mondja köszönjek neki,beszeljek vele de nem merek. Időnként érzem hogy figyel párszor szemeztünk is.
A kérdés az lenne hogy mit tegyek? Hagyjam? Probalkozzak tovabb?
14/L
ui.: bocs a helyed irási hibákèrt telefonról írtam
tanulj. Vagy fogalmazd meg normálisan.
Vagyis az unokatesódnak írtál szerelmes levelet vagy a fiúnak? És a legjobb barátnőd most az aki cigizik? Vagy mi van?
Szerintem kezdj el beszélgetni vele :)
Hülyültök,aztán ő még jobban megszeret,és összejöhettek. :)
Én dumálnék vele :) Ne szalaszd el.
Sok sikert ;)
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!