Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben. Miért alakulhatott ez így ki?
Sziasztok! 18 éves vagyok a barátom 20, 3 éve vagyunk együtt. Nekem ő volt az első. Az utóbbi 3 hónapban nagyon megromlott a kapcsolatunk, amiben én vagyok javarészt a hibás. Kialakult bennem egy olyan érzés,hogy fiatal vagyok előttem áll az élet és nem akarom lekötelezni magamat, mert annyi lehetőség van. Ha nélküle megyek el bulizni akkor bennem van hogy huh de jól néz ki, szeretnék tőle többet. De mindig elhessegetem a gondolatot.
Sajnos a kapcsolatunknak a szexuális része nem jó már, nem igazán tud lázba hozni. Ellaposodott. Mindig ugyanott, ugyanúgy. Már nincs kedvem az egészhez szinte soha. Havonta max. egyszer de akkor se annyira mint régebben.
Van egy fiú az iskolában aki iránt nagyon vonzódom ilyen szempontból. Nem tudom hogy lehet, de ha ránézek lázba hoz , de ez csak egy fellángolás.
Szakitottam emiatt a barátommal két hete mert nem bírtam így együtt lenni vele..most minden nap sírok, csak rá gondolok, eszméletlenül hiányzik, tudom nála jobb embert soha nem találnék. Igazából nem is konkrét szakítás volt, hanem egy kis időt kértem, hogy rendezzem magamban a dolgokat. Nem tudom, hogyha újra összejönnénk működne-e , mert a nem szexuális része nagyon jó. Megnevetett, ő a lelki társam, a mindenem. Szeretem, de mégse tud lázba hozni
Mi a véleményetek erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!