Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért nincs/nem volt eddig se barátom? Mitől alakulhatott ez ki? 18/l
Azzal semmi baj, ha utálod az átlag kortársainkat - én is undorodom az egyenpáwa nemi identitás zavaros fiúkat/lányokat. Aki nem ebbe a csoportba tartozik, bárkiről is legyen szó, mindenkinek lesznek olyan tulajdonságai amik zavarnak - de nem kell ezeknél leragadni ! Próbálj az emberek jó tulajdonságaira összpontosítani, amit szeretsz bennük, és nem elítélni senkit mielőtt még megismernéd. Amikor azon kapod magad hogy valakit magadban (vagy nem csak magadban) leírsz valami rossz tulajdonsága alapján, gondolkozz el, hogy ismered-e eléggé ahhoz, hogy véleményt formálj róla, ha meg igen akkor azon, hogy vajon tényleg csak rossz van benne?
Nehéz ezen változtatni, de csak magadnak teszel jót ha megteszed. :)
19f
Sok energiád mehet el az utálkozásra, feleslegesen. Egyébként nekem is, de ez hosszú távon fárasztó, :-) meg elveszi az ember figyelmét a fontosabb dolgokról. Lehet, hogy neked valami átlagosnál érdekesebb, különlegesebb ember társaságára lenne szükséged. Hol lehetnek az ilyenek?
Én pl. szintén ilyen beképzelt voltam, ahogy az előző írja, és nem is a kortársaim, hanem tőlem sokkal idősebb emberek voltak érdekesek számomra fiatal koromban.
A különleges embereket meg kell keresni, kevés van belőlük, azért különlegesek :-)
A többiek utálása helyett az energiáidat fordítsd arra, hogy magadat fejleszd. Mit szeretnél az életben? Találd ki, kezdj hozzá, s ha valamit találsz és szenvedélyesen szeretsz csinálni, akkor ott lehet hogy találkozol olyanokkal, akik pl. hozzád hasonlóan szeretik csinálni azt a dolgot... és akkor onnantól együtt sárkányrepülőztök, vagy korongoztok, vagy programoztok.
44f
44f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!