Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezért nincs/nem volt eddig se...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért nincs/nem volt eddig se barátom? Mitől alakulhatott ez ki? 18/l

Figyelt kérdés
Egyszerűen rühellek számos embert, cinikus vagyok és mindig, mindenkiben találok valami rosszat: külső, belső tulajdonság. A tinilányok zavarnak a legjobban, már-már a hányinger kerülget, ha meglátok egy penny boardos, superstaros kiscsajt. A fiúk többsége is zavar, főleg aki szebb 'lány', mint én...külsőmmel nincs problémám, viszont valószínű a belső tulajdonságaimon minél hamarabb változtatnom kell. Pár éve próbálok az emberekkel kapcsolatban pozitívan gondolkodni, de valahogy mindig ott kötök ki, hogy 'ez tényleg egy r---nc, bármit is próbálok belemagyarázni', vagy 'istenem, nem érdekel, akkor ne legyenek barátaim, mert mind kétszínű' és hasonlóak. Egyébként kinézetre teljesen normális, kedves lánynak tűnök, de belül, folyton az utálkozás megy...SEGÍTSÉG
2016. aug. 17. 23:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem neked normális srácokkal kellene interakcióba kerülnöd először. 20/F
2016. aug. 17. 23:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első ezzel célozni akart. ;)
2016. aug. 17. 23:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Nemmondod :O
2016. aug. 17. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
#3. Nem, írtam. :)
2016. aug. 17. 23:20
 5/9 A kérdező kommentje:
Hallom :D
2016. aug. 17. 23:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azzal semmi baj, ha utálod az átlag kortársainkat - én is undorodom az egyenpáwa nemi identitás zavaros fiúkat/lányokat. Aki nem ebbe a csoportba tartozik, bárkiről is legyen szó, mindenkinek lesznek olyan tulajdonságai amik zavarnak - de nem kell ezeknél leragadni ! Próbálj az emberek jó tulajdonságaira összpontosítani, amit szeretsz bennük, és nem elítélni senkit mielőtt még megismernéd. Amikor azon kapod magad hogy valakit magadban (vagy nem csak magadban) leírsz valami rossz tulajdonsága alapján, gondolkozz el, hogy ismered-e eléggé ahhoz, hogy véleményt formálj róla, ha meg igen akkor azon, hogy vajon tényleg csak rossz van benne?

Nehéz ezen változtatni, de csak magadnak teszel jót ha megteszed. :)

19f

2016. aug. 17. 23:59
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ utolsó, igyekszem! :)
2016. aug. 18. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem eléggé az jön le, hogy beképzelt vagy...mindenkiben látod a rosszat, arra nem gondoltál még, hogy neked is van rossz tulajdonságod, pl. ez amit leírtál...senki nem tökéletes, mint ahogy te sem, szóval nem értem másban miért nem tudod a pozitívat látni. Előbb gondolj arra, hogy te sem vagy tökéletes, milyen alapon várod el a másiktól, hogy ne legyen semmiféle heppje. Vannak hülyék, furcsa emberek, de hogy ilyen szinten ne találd meg senkivel a közös hangot az mindenképp a te szegénységi bizonyítványod. Próbáld meg elfogadni a többi embert, mert lehet valakinek fura a stílusa de mellette hatalmas szíve van, és ez az ami számít. Mindenesetre igyekezz ezen változtatni, mert részemről nézhetsz ki bárhogy én elkerülnélek mint a tüzes vasat, ha ilyen ellenszenves vagy az emberekkel.
2016. aug. 18. 00:36
 9/9 anonim ***** válasza:

Sok energiád mehet el az utálkozásra, feleslegesen. Egyébként nekem is, de ez hosszú távon fárasztó, :-) meg elveszi az ember figyelmét a fontosabb dolgokról. Lehet, hogy neked valami átlagosnál érdekesebb, különlegesebb ember társaságára lenne szükséged. Hol lehetnek az ilyenek?

Én pl. szintén ilyen beképzelt voltam, ahogy az előző írja, és nem is a kortársaim, hanem tőlem sokkal idősebb emberek voltak érdekesek számomra fiatal koromban.

A különleges embereket meg kell keresni, kevés van belőlük, azért különlegesek :-)

A többiek utálása helyett az energiáidat fordítsd arra, hogy magadat fejleszd. Mit szeretnél az életben? Találd ki, kezdj hozzá, s ha valamit találsz és szenvedélyesen szeretsz csinálni, akkor ott lehet hogy találkozol olyanokkal, akik pl. hozzád hasonlóan szeretik csinálni azt a dolgot... és akkor onnantól együtt sárkányrepülőztök, vagy korongoztok, vagy programoztok.

44f

44f

2016. aug. 18. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!