Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem nála?
Figyelt kérdés
Van egy lány a suliba, aki nagyon tetszik. Még nem beszéltünk egymással csak néha szemeztünk a folyosón. Az a problémám, hogy nemrég megtudtam, hogy van egy barátja, aki egy kicsit idősebb. Nagyon szép lány és...szóval?
15F
2016. okt. 21. 20:42
1/6 anonim válasza:
Nem ertem mi a probléma meny oda beszelges vele ismerkedj es majd ki derul h akkarja e vagy semm 17L
2/6 A kérdező kommentje:
De ez nem túl erőszakos?
2016. okt. 21. 20:50
3/6 anonim válasza:
Beszélj vele és minden kiderül. Nem, nem erőszakos.
4/6 A kérdező kommentje:
Okés köszi megpróbálom :)
2016. okt. 21. 20:52
5/6 anonim válasza:
Ha tipikus mai rib_nc, és te is normálisabb fiú vagy, akkor semmi esélyed. És csak szólok. A mai lányok 99,9%-a olyan.
6/6 A kérdező kommentje:
Igen tudom, de őt hallottam már beszélgetni más emberekkel, a barátnőivel, de nem volt olyan. Rendes lánynak tűnik.
2016. okt. 21. 21:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!