Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem?
Egy suliba járunk, egy év van köztünk, egy közösségben vagyunk (templomiban), én 13, ő 14, nem köszönünk egymásnak
Kérdezzetek nyugodtan,adjatok tanácsot hogyan keltsem fel az érdeklődését, vagy hogyan ne essek pofára előtte (nem akarom neki face to face megmondani hogy mi a helyzet, hogy pl elutasítson, így értem a pofára esést) koszonom a valaszokat
Először is valahogy köszönni kéne neki amikor me látod . Ez legyen az első lépés. Az sem mind1 hogy fiú vay lány vagy . De ha már köazönés meg van akkor kérdezhetsz tőle valami egyszerű dolgot pl
. suliról vagy valamit a templomi közösségről. Az a fontos h valami alap kommunikáció legyen köztetek
Te vagy az Juli? O.o
Nyugi csak hülyülök. Amúgy tiszta ismerős vagy nekem, mármint a szitu. Barátnőm is ezzel a problémával küszködik.
Sztem is nyiss felé, elöször is köszönj neki! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!