Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet nála esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nála esélyem?

Figyelt kérdés

Egy suliba járunk, egy év van köztünk, egy közösségben vagyunk (templomiban), én 13, ő 14, nem köszönünk egymásnak

Kérdezzetek nyugodtan,adjatok tanácsot hogyan keltsem fel az érdeklődését, vagy hogyan ne essek pofára előtte (nem akarom neki face to face megmondani hogy mi a helyzet, hogy pl elutasítson, így értem a pofára esést) koszonom a valaszokat

2016. okt. 10. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Először kezdeményezz vele beszélgetést, barátkozz össze vele és utána csinálj bármit is.
2016. okt. 10. 14:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Sajnos abból friendzone lesz. Tapasztalat
2016. okt. 10. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Pl koszonj neki????? Azzal felkrlted az erdeklodeset! Ha egy idegen koszon nekem arra tuti felfigyelek. Aztan a tovabbiakban is koszonsz o meg vszinu visszakoszon aztan koszono viszonyban lesztek! Igy a kesobbiekben is eszrevesz aztan mosolyogj ra, kacsunts neki egy par het elteltevel aztan majd csk leesik neki es o fog lepni
2016. okt. 10. 14:12
 4/9 A kérdező kommentje:
És ha nem tetszem neki? Azon lehet változtatni?
2016. okt. 10. 14:14
 5/9 anonim ***** válasza:

Először is valahogy köszönni kéne neki amikor me látod . Ez legyen az első lépés. Az sem mind1 hogy fiú vay lány vagy . De ha már köazönés meg van akkor kérdezhetsz tőle valami egyszerű dolgot pl

. suliról vagy valamit a templomi közösségről. Az a fontos h valami alap kommunikáció legyen köztetek

2016. okt. 10. 14:18
 6/9 anonim válasza:

Te vagy az Juli? O.o

Nyugi csak hülyülök. Amúgy tiszta ismerős vagy nekem, mármint a szitu. Barátnőm is ezzel a problémával küszködik.

Sztem is nyiss felé, elöször is köszönj neki! :P

2016. okt. 10. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
a hármas válaszoló tökéletesen leírta. És nem, nem tudsz semmit se csinálni, ha nem jössz be neki.
2016. okt. 10. 15:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2016. okt. 11. 15:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Otthon. Köszi az eddigi válaszokat?
2016. okt. 20. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!