Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem jelenleg sok minden kavarog a fejemben egyszerre:
Mikor kell edzésre indulni, meddig fog tartani, vajon hiányozni fogom-e az osztályom ha elballagunk, velvesznek-e a gimibe, düh és utálat egy hatodikos kis cafkával szemben, aki azt hiszi hogy körülötte forog a világ és ellophatja a szerepemet és a szólómat a műsorban. Meg hogy mit kell holnapra tanulni, mi a dal szövege amit énekelni fogok majd október 23-án. Kb ennyi. Sok minden. Nagyon. Nagyon sok minden. :)
"jajj, én olyan depis vagyok, tessék sajnálni, anorexiás is vagyok...stb.
Én nem fiút, hanem férfit akarok, akivel örökre együtt leszünk."
Vagy valami ilyesmi
esetenként még lehet egy "csak ide vegyenek fel" gondolat is.
Azért írtunk "bunkó" válaszokat, mert 14 éves létemre tudom, hogy ezek jellemzik a korosztályunk nagyon nagy részét. Aki pedig egy ilyen kérdést kiír, nem arra kíváncsi hogy mennyire normálisak is tudnak lenni a 14 évesek, hanem arra, hogy hogy tiporjuk porba ezt a korosztályt az általánosítással.
Amúgy meg ha elolvasol néhány 13/14 éves fiatal által kiírt kérdést, rájössz hogy már felnőttnek képzeli magát a többség, és egyenesen megsértődnek ha legyerekezed őket. Hiába vagyunk még gyerekek, ezt van aki nem tudja felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!