Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi járhat egy 14 éves lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járhat egy 14 éves lány fejében?

Figyelt kérdés

2016. okt. 18. 06:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem jelenleg sok minden kavarog a fejemben egyszerre:

Mikor kell edzésre indulni, meddig fog tartani, vajon hiányozni fogom-e az osztályom ha elballagunk, velvesznek-e a gimibe, düh és utálat egy hatodikos kis cafkával szemben, aki azt hiszi hogy körülötte forog a világ és ellophatja a szerepemet és a szólómat a műsorban. Meg hogy mit kell holnapra tanulni, mi a dal szövege amit énekelni fogok majd október 23-án. Kb ennyi. Sok minden. Nagyon. Nagyon sok minden. :)

2016. okt. 18. 16:26
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

"jajj, én olyan depis vagyok, tessék sajnálni, anorexiás is vagyok...stb.

Én nem fiút, hanem férfit akarok, akivel örökre együtt leszünk."

Vagy valami ilyesmi

esetenként még lehet egy "csak ide vegyenek fel" gondolat is.

2016. okt. 18. 16:26
 13/18 NudliHercegnő ***** válasza:
100%
Az, hogy az anyukájuk miért nem engedi megcsináltatni a grunge ombre frizurát, amit lájkoltak thumblr-ön.
2016. okt. 18. 17:57
 14/18 Arnoldnimus válasza:
Az, hogy most milyen pózba álljon facebook-on.
2016. okt. 18. 18:03
 15/18 anonim válasza:
hát én 14 éves lány vagyok és nagyrészt nem azok a dolgok járnak a fejemben, amit néhány igencsak bunkó felhasználó írt. nem értem ,hogy miért kell azt hinni hogy minden 14 éves lány olyan. én foglalkozom azzal, hogy hogy nézek ki de vannak ennél azért jóval fontosabb dolgok is pl.: családom, tanulás, edzések, barátok, osztálytársak... egy kissé bántó hogy valakit a kora alapján akarnak egyesek megítélni. és egyébként mindenki magából indul ki...
2016. okt. 19. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Én 14 éves vagyok. Konkrétan folyton az állatok járnak az eszemben :) imádom őket és velük szeretnék dolgozni
2016. okt. 19. 22:24
 17/18 anonim válasza:
Mindenki olyan sok rosszat gondol rólunk, miközben mi is csak gyerekek vagyunk.
2016. okt. 22. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:

Azért írtunk "bunkó" válaszokat, mert 14 éves létemre tudom, hogy ezek jellemzik a korosztályunk nagyon nagy részét. Aki pedig egy ilyen kérdést kiír, nem arra kíváncsi hogy mennyire normálisak is tudnak lenni a 14 évesek, hanem arra, hogy hogy tiporjuk porba ezt a korosztályt az általánosítással.

Amúgy meg ha elolvasol néhány 13/14 éves fiatal által kiírt kérdést, rájössz hogy már felnőttnek képzeli magát a többség, és egyenesen megsértődnek ha legyerekezed őket. Hiába vagyunk még gyerekek, ezt van aki nem tudja felfogni.

2016. okt. 22. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!